Σκέψεις να… πάρουν πίσω το γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

«Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από την ανακοίνωση της κυβέρνησης για τη διατήρηση του γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και η απόφασή της ήδη αμφισβητείται από βουλευτές της ίδιας της ΝΔ» δήλωσε η αναπληρώτρια τομεάρχης Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), Δώρα Αυγέρη.

Όπως σημείωσε, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Δημήτρης Μαρκόπουλος ανέφερε πως εκτιμά ότι η λειτουργία του γραφείου κρίθηκε προσωρινά αναγκαία ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, «προκειμένου να μην υπάρξουν αναταράξεις» και ότι «μετά θα επανεξεταστεί το ενδεχόμενο λειτουργίας του ή μη».

«Ως αξιωματική αντιπολίτευση η ΝΔ απαξίωσε το γραφείο. Χθες (σ.σ. προχθές), μετά από ένα μήνα κυβερνητικού βίου, ανακοίνωσε ότι θα το διατηρήσει. Σήμερα (σ.σ. χθες), βουλευτής της ΝΔ (και μάλιστα της Β´ Πειραιώς) δηλώνει ότι στην κυβέρνηση δεν γνωρίζουν αν θα συνεχίσει να υπάρχει το γραφείο μετά τη ΔΕΘ!

Τέτοια συνέπεια! Τόση προσήλωση στο σχέδιο επιτυχούς λειτουργίας του γραφείου του πρωθυπουργού! Όταν αποφασίσουν οριστικά και το θελήσουν πραγματικά, ας ενημερώσουν και τους πολίτες της Βόρειας Ελλάδας» υπογράμμισε η Δ. Αυγέρη.