Σκέρτσος: «”Σύντροφοι” μπορείτε και καλύτερα από αυτό»

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.

Στα θέματα της οικονομίας – εισοδημάτων, με ταυτόχρονη κριτική προς την αντιπολίτευση, εστιάζει σε νέες αναρτήσεις του ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.

«Η μόνιμη αντιπολιτευτική επωδός ότι η Ελλάδα είναι μακράν η χειρότερη χώρα σε όλα τα πεδία στην Ευρώπη προκαλεί, πλέον, εκτός από πλήξη και θυμηδία. Παρουσιάζοντας ως καλύτερη εκδοχή χώρας μια οικονομία που στην πραγματικότητα έχει τον μισό κατώτατο μισθό από την Ελλάδα δεν δείχνουν απλά έλλειψη εναλλακτικής πρότασης για την αύξηση μισθών, δείχνουν απελπισία!», αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας και προσθέτει:

«”Σύντροφοι” μπορείτε και καλύτερα από αυτό… οι μισοί “μισθοί Βουλγαρίας” -ακόμη κι αν κάποιοι λένε ότι έχουν υψηλότερη αγοραστική δύναμη- δεν κερδίζουν εκλογές. Κι ο Βαρουφάκης, άλλωστε, για μια “τίμια φτώχεια” (πάντα των άλλων και ποτέ δική του) αγωνίστηκε και έπεσε μαχόμενος… Φιλική συμβουλή: Μπορεί να γίνει πολύ πιο ουσιαστική και πειστική αντιπολίτευση κοιτάζοντας και λίγο προς τα πάνω αντί να επιλέγεται μονίμως η ισοπέδωση προς τα κάτω».