ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: «παρών» σε περιπτώσεις που δοκιμάζονται συνάνθρωποί μας

Το «Πανελλαδικό Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», δήλωσε «παρών» σε περιπτώσεις που δοκιμάζονται συνάνθρωποί μας.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση: «τα τελευταία 4 χρόνια: προσφέραμε ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες προσφύγων, επισκεφθήκαμε περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές (Μάνδρα, Νέα Πέραμος, Μάτι) και προσφέραμε είδη πρώτης ανάγκης, συμμετείχαμε στην προσπάθεια συγκέντρωσης του χρηματικού ποσού που απαιτούνταν για τη θεραπεία στο εξωτερικό του μικρού Ραφαήλ, συμβάλαμε στην οικονομική ενίσχυση του αντικαρκινικού συλλόγου «Άλμα Ζωής» μέσω του ετήσιου αγώνα «Greece Race For The Cure».

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής – και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας – έχουμε προγραμματίσει εθελοντική δράση σε 7 πόλεις της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο και Ρόδος), προκειμένου να προσφέρουμε παιχνίδια, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε Ειδικά Γυμνάσια – Λύκεια και Οργανισμούς που φιλοξενούν παιδιά με προβλήματα υγείας. Ήδη Συνάδελφοι από καταστήματα της Λάρισας επισκέφθηκαν, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, το Δημοτικό Γηροκομείο της πόλης. Σήμερα 16 Ιανουαρίου Συνάδελφοι από την Αττική επισκέφθηκαν την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, στην Αργυρούπολη και αύριο Συνάδελφοι από το Ηράκλειο θα επισκεφθούν το Ειδικό Γυμνάσιο & Λύκειο τη πόλης».