Σκληρή μάχη για τον Γιώργο Τράγκα: Συνδέθηκε σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Σωτηρία», νοσώντας από κορονοϊό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μπήκε χθες και στο μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς επιδεινώθηκε και η νεφρική του λειτουργία.

Ο κ. Τράγκας είχε μια καρδιακή επιπλοκή η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88 – 89. Αυτό που ανησυχεί τους γιατρούς είναι τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Πάρι Κουρτζίδη στα social media, η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα είναι «εξαιρετικά σοβαρή» και «ιδιαίτερα επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι»:

«Η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος #Τραγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ. Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων. Ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει!».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ασφυκτική πίεση Τραμπ σε Ζελένσκι – «Θα υπογράψει σύντομα τη συμφωνία για τα ορυκτά», λέει ο Λευκός Οίκος
21 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: «Δεν αιτηθήκαμε την εξαίρεση της κυρίας Λεονταρή, την εμπιστευόμαστε» λένε οι γονείς
21 Φεβρουαρίου, 2025
Τροχαίο ατύχημα στην Καλλιθέα – Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο
21 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: Ψύχος διαρκείας μέχρι τη Δευτέρα – Πού θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο
21 Φεβρουαρίου, 2025
Ζάκυνθος: Το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη συμβολαιογράφο που δολοφονήθηκε στο σπίτι της
21 Φεβρουαρίου, 2025
Ρόδος: 73 χρόνια η ποινή σε γυναικολόγο για βιασμούς και ασέλγεια σε 20 γυναίκες
21 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Έφτασε πριν από λίγο η τεχνική σύμβουλος της οικογένειάς του στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός
21 Φεβρουαρίου, 2025
Δημήτρης Πλακιάς κατά Βορίδη – «Έλα πρόσωπο με πρόσωπο να μου τα πεις από κοντά»
21 Φεβρουαρίου, 2025
Τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα στη Βασιλίσσης Σοφίας – Προβλήματα στην κυκλοφορία
21 Φεβρουαρίου, 2025
Αστυνομικός της Βουλής: Τι θα γίνει με το νεογέννητο μωρό του ζευγαριού
21 Φεβρουαρίου, 2025