Σκύδρα: Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων με «πρωταγωνιστή» τον ίδιο θύτη – Απειλούσε και εξύβριζε 15χρονη

Ο 14χρονος μαθητής από τη Σκύδρα, που έκαψαν με τσιγάρο φαίνεται ότι δεν είναι το μόνο θύμα των «νταήδων» του σχολείου, οι οποίοι φαίνεται πως κάνουν συστηματικά bullying και σε άλλα παιδιά.

Μία μαθήτρια 15 ετών κατήγγειλε μαζί με τη μητέρα της στις αρχές του μήνα στο ΑΤ Σκύδρας τον 15χρονο, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τους γονείς του (για παραμέληση ανηλίκου) με τις κατηγορίες ότι συστηματικά την απειλούσε, την εξύβριζε, της ασκούσε εκφοβισμό για διάφορα θέματα, ίσως και με ρατσιστικά κίνητρα καθώς η κοπέλα είναι ξένης καταγωγής.

Σιγά σιγά έρχονται στο φως κι άλλα περιστατικά για τον 14χρονο μαθητή, που έκαψαν με τσιγάρο, πως και άλλες φορές επιχείρησαν να τον κάψουν με τον ίδιο τρόπο, είχαν επιχειρήσει να τον πνίξουν με μία μπλούζα και τον είχαν χτυπήσει με γροθιές, που φορούσαν δαχτυλίδια, δηλαδή σαν σιδερογροθιά.

Όλα αυτά τα ακραία περιστατικά δεν τα άντεξαν οι μαθητές, οι οποίοι τα κατήγγειλαν στην Αστυνομία ώστε να προβεί, όπως και έγινε, σε συλλήψεις και ήδη και οι δύο υποθέσεις έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.