Σοφία Μπεκατώρου: Δεκτές οι παραιτήσεις στην Ομοσπονδία και προκήρυξη εκλογών

Το “κύμα” των εξελίξεων μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό της από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

Η ΕΙΟ διεξήγαγε έτσι μία έκτακτη συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις τριών μελών της και προκηρύχθηκαν εκλογές για να αποφασιστεί επόμενη ημέρα στην ιστιοπλοΐα.

H ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

“Σε έκτακτη συνεδρίασή του το Δ.Σ της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

  • Να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις των κ.κ. Αδαμόπουλου, Παπαδημητρίου και Χριστόπουλου.
  • Να αντικατασταθούν από τα αναπληρωματικά μέλη, την Ελένη Σιάγκρη και τον Αριστείδη Ρούσση.
  • Να γίνει ανασυγκρότηση του Δ.Σ που πλέον θα αποτελείται από τους κάτωθι παράγοντες

Πρόεδρος Αντώνης Δημητρακόπουλος, Αντιπρόεδροι Αγγελική Σέρφα Βεντουρή, Γιώργος Παπαστεφάνου και Αθανάσιος Πατητάρος, γενική γραμματέας Ανδρονίκη Αναστασίου, ειδική γραμματέας Ελένη Σιάγκρη, ταμίας Ιωάννης Βασιλειάδης, αναπληρωτής ταμίας Παντελής Παυλίδης, έφορος εκδηλώσεων και χορηγιών Χρήστος Δημητράκος, έφορος υλικού Αριστείδης Ρούσσης, έφορος εθνικών ομάδων Ιωάννης Μπέης, έφορος εγκαταστάσεων Δημήτρης Κακαλίκας, μέλος Απόστολος Παπαθανασίου και έφορος Β. Ελλάδος ΚωνσταντίνοςΧατζηκωνσταντίνου.

Την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης και των άλλων οργάνων της ΕΙΟ στις 14 Μαρτίου όπου οι εκπρόσωποι των σωματείων και μόνον αυτοί θα αποφασίσουν δημοκρατικά για την επόμενη ημέρα στην ιστιοπλοΐα”.

-Ad-