ΣΟΚ: 16χρονη κόρη κατηγορείται ότι βοήθησε τον πατριό να σκοτώσει τη μητέρα και την αδερφή της

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη της χώρας.

Ένα 16χρονο κορίτσι συνελήφθη στη Βραζιλία επειδή «βοήθησε τον θετό της πατέρα να δολοφονήσει τη μητέρα και την 9χρονη αδελφή της».

Ο 34χρονος Fabricio Arena είναι στα χέρια της αστυνομίας από τη Δευτέρα. Κατηγορείται για τον φόνο της συζύγου του Cristiane Arena και της 9χρονης κόρης της, Karoline Guimarães.

Μόνο που η αστυνομία συνέλαβε τώρα και τη 16χρονη κόρη της 34χρονης γυναίκας, κατηγορώντας τη ως συνεργό στους φόνους του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου 2020.

Ο διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος του Σάο Πάολο, Claudio Anunciato, δήλωσε πως ήταν η έφηβη αυτή που βοήθησε την αστυνομία να βρει τις σορούς των δύο γυναικών, που ήταν θαμμένες στο σπίτι, κάτω από ένα τσιμεντένιο δάπεδο δίπλα στην πισίνα.

Ο αξιωματικός δήλωσε επίσης πως η «αποστροφή» που ένιωθε η 16χρονη για τη μητέρα της, αλλά και το γεγονός ότι είχε ερωτευτεί τον θετό της πατέρα, ήταν αυτά που τη μετέτρεψαν σε συνεργό στους ανατριχιαστικούς φόνους. «Ερωτεύτηκε τον τύπο και συμφώνησαν να σκοτώσουν τη μάνα».

Εκείνος ομολόγησε την ενοχή του, η μικρή συνεχίζει ωστόσο να διατείνεται πως είναι αθώα. Ο θετός πατέρας είπε μάλιστα πως είχαν ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με την έφηβη από το 2019, όταν έκλεισε τα 15 της.

Ο Arena σκότωσε τη γυναίκα του τον Νοέμβριο του 2020, πάνω σε έναν καυγά. Έναν μήνα μετά στραγγάλισε και τη θετή του κόρη Karoline, γιατί όπως δήλωσε στην αστυνομία το παιδί ζητούσε συνεχώς τη μαμά του.

Η 16χρονη είπε απλώς στις Αρχές ότι μισούσε τη μαμά της, αρνείται πάντως ότι βοήθησε στον φόνο της.

-Ad-