ΣΟΚ: 18χρονη αυτοκτόνησε αφού πρώτα την βίασαν στη Ζάκυνθο (pics)

H 18χρονη από την Ιρλανδία έβαλε τέλος στη ζωή της, αφού πρώτα είχε πέσει θύμα βιασμού στις καλοκαιρινές της διακοπές στη Ζάκυνθο.

Η Julie Crowe, δέχθηκε επίθεση και βιάστηκε στο νησί του Ιονίου το προηγούμενο καλοκαίρι, όπου είχε έρθει για διακοπές με τους φίλους της. Όπως υποστηρίζει η μητέρα της, το τραύμα της την είχε «στοιχειώσει» και πίστευε ότι δεν θα έβρισκε ποτέ το δίκιο της, ενώ ένιωθε αβοήθητη.

Η συντετριμμένη μητέρα της νεαρής κοπέλας, θέλησε να μιλήσει για αυτό, με σκοπό να στείλει το δικό της μήνυμα για να μην πέσουν κι άλλα νεαρά παιδιά θύματα βιασμού. Η Julie Crowe, την οποία νάρκωσαν και βίασαν, αυτοκτόνησε στις 4 Νοεμβρίου.

«Η Julie που επέστρεψε από την Ελλάδα λειτουργούσε σε δύο διαφορετικά επίπεδα. Σε ένα λειτουργικό και σε ένα δεύτερο στο οποίο πάλευε να καλύψει τα κενά μνήμης που είχε από τον βιασμό. Μας προειδοποίησε ο σύμβουλος στο κολλέγιό της ότι θα χρειαστεί να παρακολουθείται από ειδικό και ότι βρίσκεται σε ένα πολύ ευάλωτο στάδιο».

Η 18χρονη δέχθηκε δύο φορές επίθεση στο νησί, κατά τη διάρκεια της πρώτης της νύχτας στο νησί, την Παρασκευή 16 Αυγούστου. Η πρώτη σημειώθηκε όταν ένας άνδρας την άρπαξε και προσπάθησε να τη φιλήσει και ένας άλλος προσπάθησε να βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι της, όμως εκείνη κατάφερε να διαφύγει.

Μόλις δύο βράδια μετά, της έριξαν ναρκωτικά στο ποτό, όπου και έπεσε θύμα βιασμού και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της, όπως μεταδίδει η Mirror.