Σοκ! 20χρονη δηλητηρίασε θανάσιμα την 18 μηνών κόρη του φίλου της

Φρίκη έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η αποκάλυψη της είδησης, ότι μια 20χρονη δολοφόνησε ένα κοριτσάκι 18 μηνών. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού η Aleisia Owens από την Πενσιλβάνια κατηγορείται ότι δηλητηρίασε θανάσιμα την 18 μηνών κόρη του φίλου της ταΐζοντας τη με μπαταρίες, βίδες και ασετόν.

«Η κατηγορούμενη είχε ψάξει τις βλαβερές συνέπειες που θα μπορούσαν να έχουν τα αντικείμενα αυτά σε ένα παιδί πριν από τη δολοφονία» ανέφερε το γραφείο της γενικής εισαγγελέας της Πενσιλβάνια: «Οι λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης είναι φρικτές».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στις 25 Ιουνίου το ζευγάρι κάλεσε το ασθενοφόρο, καθώς βρήκαν την 18χρονη χωρίς τις αισθήσεις της. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και πέθανε μετά από τέσσερις ημέρες. Η αυτοψία που πραγματοποιήθηκε έδειξε ότι το παιδί πέθανε από δηλητηρίαση από ακετόνη που προκάλεσε ανεπάρκεια οργάνων.

Μετά από έρευνες, οι Αρχές βρήκαν ότι η 20χρονη μέσω του κινητού της, αναζήτησε πληροφορίες στο διαδίκτυο για προϊόντα οικιακής χρήσης που θα μπορούσαν να βλάψουν σοβαρά ή να σκοτώσουν ένα παιδί. Οι ερευνητές είπαν επίσης, ότι το παιδί είχε νοσηλευτεί μήνες πριν από το θάνατό του, αφού είχε καταπιεί μπαταρίες και βίδες.