Σοκ: 55χρονος επιτέθηκε σε οδοντίατρο με σφυρί και φαλτσέτα

Σκηνές τρόμου έζησε οδοντίατρος το βράδυ της Παρασκευή στην Κρήτη, όταν τελείωσε τη δουλειά του, έφυγε από το γραφείο του και πήγε στο ασανσέρ.

Ξαφνικά, στην σκάλα ακούει θόρυβο και βλέπει έναν άνθρωπο με μαύρη σακούλα στο κεφάλι να κρατάει ένα σφυρί και μία φαλτσέτα, ο οποίος αρχίζει να του επιτίθεται προσπαθώντας να του πάρει το τσαντάκι που είχε.

Ακολούθησε μία πάλη και το πιο σοκαριστικό από όλα ήταν ότι ο οδοντίατρος γνώριζε τον συγκεκριμένο άνθρωπο καθότι, όπως είπε, τον είχε πάρει το πρωί να του κλείσει ένα ραντεβού για τη μητέρα του και μάλιστα επειδή ήταν κατάκοιτη και είχαν οικονομικές δυσκολίες, είχε πει ότι θα αναλάβει όλες τις εργασίες αφιλοκερδώς.

«Βγήκα από το οδοντιατρείο και πηγαίνοντας προς το ασανσέρ βλέπω στην σκάλα να είναι ένας κύριος. Βγάζει το δεξί του χέρι από το μπουφάν και είχε μια φαλτσέτα και από το αριστερό χέρι ένα σφυρί. Τον χτύπησα στο χέρι, του έπεσε η φαλτσέτα, πήγε να μου τραβήξει το τσαντάκι και άρχισα να τον χτυπάω με το σφυρί όπου μπορούσα», λέει, μεταξύ άλλων, ο οδοντίατρος.

Πηγή: mega