Σοκ: Άφησε την 3 ετών κόρη της μέσα στο αυτοκίνητο και πέθανε

Μια μητέρα και ο φίλος της κατηγορούνται για ανθρωποκτονία στην Αυστραλία, καθώς άφησαν την τριών ετών κόρη της για 5 ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο.

Ο πατέρας δήλωσε «σοκαρισμένος» στο δίκτυο 7 News, χάνοντας με τον τραγικό αυτό τρόπο τη μικρούλα Rylee Rose Black.

Την άφησε στο αυτοκίνητο η μαμά της, κάτω από τον καυτό ήλιο. Στους 33 βαθμούς Κελσίου είχε σκαρφαλώσει εκείνη τη μέρα (27 Νοεμβρίου) ο υδράργυρος, οι ειδικοί που μίλησαν ωστόσο στο 7 News είπαν ότι η θερμοκρασία εντός του οχήματος μπορεί να έφτασε ακόμα και στους 70 βαθμούς.

Η 37χρονη μητέρα, Laura Peverill, τη βρήκε αναίσθητη επιστρέφοντας στο αμάξι και την έτρεξε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν ωστόσο να τη σώσουν.

Η Peverill και ο σύντροφός της, Aaron Hill, συνελήφθησαν και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, όσο ο συγκλονισμένος πατέρας, Pete, έχει άλλες τρεις κόρες να παρηγορεί για την οικογενειακή τραγωδία.

«Κανείς δεν πρέπει να βιώνει μια τέτοια απώλεια», γράφει ο πατέρας της στη σελίδα που έστησε στο GoFundMe.

Η μαμά και ο φίλος της παραμένουν προφυλακισμένοι ως τις 14 Δεκεμβρίου, που θα ξεκινήσει η δίκη τους. Η εισαγγελία δήλωσε μάλιστα ότι η ανθρωποκτονία είναι η κατάλληλη κατηγορία για τους δυο τους.

Όπως είπε και ο επιθεωρητής Dave Miles: «Η κατηγορία για ανθρωποκτονία παραπέμπει στην εγκληματική αμέλεια των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για την υγεία του παιδιού»…

-Ad-