Σοκ: Αυτοκτόνησε η κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή

Σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία της 24χρονης κόρης ενός πασίγνωστου τραγουδιστή.

Η 24χρονη Mina Topley-Bird,  έβαλε τελικά η ίδια τέλος στη ζωή της και το δικαστικό πόρισμα έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Η Topley-Bird  ήταν η κόρη του  frontman  του θρυλικού συγκροτήματος «Massive Attack» ο οποίος έχει και το ψευδώνυμο «Tricky» με το οποίο είναι γνωστός σε όλο τον πλανήτη.

Η 24χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της τον Μάιο του 2019 ωστόσο η έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας έγιναν γνωστά δυο χρόνια ακριβώς μετά.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η Mina επέστρεψε με το τρένο στο σπίτι της, έχοντας ολοκληρώσει μια live εμφάνιση με το συγκρότημά της «404». Όμως, η εμφάνιση δεν πήγε καθόλου καλά με αποτέλεσμα να γυρίσει ράκος και να πάθει ψυχωτικό επεισόδιο μέσα στο τρένο.

Κάπως έτσι, η Mina αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ντάρλινγκτον, όπου πήγε μόνη της αμέσως μετά το ψυχωτικό επεισόδιο στο τρένο.

Αμέσως μετά την αυτοκτονία της κόρης του, ο «Tricky» έγραψε στο Facebook: «Νόμιζα πως μπορούσα να αντέξω την απώλεια αλλά η κόρη μου δεν είναι εδώ και δεν έχω ιδέα τι να κάνω. Νιώθω πως ο κόσμος δεν υπάρχει, πως τίποτα δεν είναι ξανά το ίδιο. Η ψυχή μου άδειασε».