Σοκ: Άνδρας βασάνιζε και βίαζε νεαρή για εβδομάδες

Το 2017 ένας 34χρονος στην Αυστραλία βασάνιζε επί τρεις εβδομάδες μια νεαρή γυναίκα, αφήνοντάς την σχεδόν νεκρή.

Ο δράστης, ένας άνδρας ονόματι ΝίκολαςΤζον Κρίλεϊ, παραδέχθηκε ότι βίαζε και βασάνιζε το θύμα του, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Guardian.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό κατά την ακροαματική διαδικασία, αύξανε το μέγεθος των βασανιστηρίων όσο αυξάνονταν τα τραύματά της.

Ο 34χρονος κρίθηκε ένοχος για 54 αδικήματα, συμπεριλαμβανομένων σοβαρών σωματικών βλαβών, στέρησης της ελευθερίας και βασανιστηρίων. μετά από επιθέσεις 23 συνεχόμενων ημερών τον Ιούνιο του 2017.

Οι επιθέσεις του είχαν αφήσει τη γυναίκα, που ήταν τότε 22 ετών – η ταυτότητά της έχει κρατηθεί μυστική – σε ημιθανή κατάσταση. Ακόμη και οι πρώτοι γιατροί που την είδαν πίστεψαν ότι είχε καταλήξει, όπως αναφέρθηκε στο περιφερειακό δικαστήριο του Μπρίσμπεϊν την περασμένη Τρίτη.

Η άτυχη γυναίκα υπέφερε από πολλά κατάγματα, πολλά χτυπήματα στο πρόσωπό, ενώ το 46% του σώματός της ήταν καμμένο.

«Έχω παραμορφωθεί ψυχικά και σωματικά. Είναι κάτι που δεν θα ευχόμουν ούτε στους χειρότερους εχθρούς μου», είπε το θύμα.

«Κάθε φορά που βγαίνω από το σπίτι μου, με κοιτάζουν επίμονα. Δεν μπορώ να με φανταστώ να περπατάω στο ιερό φορώντας ένα λευκό φόρεμα και να παντρεύονται τον άνδρα των ονείρων μου».

Στο δικαστήριο ακούστηκαν με λεπτομέρειες τα όσα βίωσε η 22χρονη στα χέρια του δράστη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, της έριχνε καυτό νερό και της ζητούσε να επιλέξει τον τρόπο που θα πεθάνει.

Ο Κρίλεϊ συνελήφθη οκτώ ημέρες αφότου στάμτησε τον φρικτό βασανισμό της νεαρής και μετά από μία δραματική καταδίωξη από την αστυνομία.