ΣΟΚ – Απεγκλώβισαν σορό μετανάστη από σαζμάν λεωφορείου (vid)

Σοκαρισμένοι είναι οι πυροσβέστες που προσπάθησαν σήμερα (5/8/2019) να απεγκλωβίσουν τη σορό αλλοδαπού, που είχε σφηνώσει μέσα στην μηχανή λεωφορείου, στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο άτυχος άνδρας, ασιατικής καταγωγής και ηλικίας περίπου 30 ετών, εγκλωβίστηκε μεταξύ του διαφορικού και του σαζμάν του λεωφορείου, που έφτασε χθες (5/8/2019) στο Αγρίνιο από το Βελιγράδι.

Ο άνδρας βρήκε φριχτό θάνατο από τις αναθυμιάσεις και τις υψηλές θερμοκρασίες, αφού όπως εικάζεται, νόμιζε πως το λεωφορείο κατευθύνεται προς Γερμανία (σ.σ. έφερε Γερμανικές πινακίδες) και όχι προς την Ελλάδα.

Γι αυτόν τον λόγο θεωρείται πως εισήλθε σε αυτό, ελπίζοντας πως θα φτάσει σε άλλη χώρα ή ακόμη και στη Γερμανία.

Η ανακάλυψη της σορού του, σήμερα (5/8/2019) το πρωί σε συνεργείο στο Αγρίνιο, κινητοποίησε ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, με τους άνδρες της πυροσβεστικής να προσπαθούν επί τρεις ώρες να την απεγκλωβίσουν.

Χρειάστηκε να ζητηθεί και η συνδρομή ιδιωτών με γνώσεις μηχανικού αυτοκινήτων, ώστε να βρεθεί ο καλύτερος δυνατός τρόπος η σορός να βγει από τη μηχανή, όσο το δυνατόν πιο ανέπαφη.

Τελικά αυτό επιτεύχθηκε τρεις ώρες μετά, με τους πυροσβέστες να κάνουν λόγο για περιστατικό που πρώτη φορά αντιμετωπίζουν.

Η σορός του άνδρα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία-νεκροτομή.