Σοκ! Έφηβοι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 14χρονο

Το έγκλημα σημειώθηκε στο εμπορικό κέντρο Eastridge του Ουαϊόμινγκ των ΗΠΑ, με δράστες τους 15χρονους Dominique Antonio Richard Harris και Jarreth Plunkett, ενώ θύμα είναι ο 14χρονος Bobby Maher.

Τραγωδία σημειώθηκε σε ένα εμπορικό κέντρο με δύο εφήβους να μαχαιρώνουν μέχρι θανάτου έναν 14χρονο, που προσπάθησε να προστατεύσει την κοπέλα του, καθώς οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, στις 7 Απριλίου η 14χρονη Haley Bressler και ένας φίλος της έκανα βόλτες στο εμπορικό, όταν παρατήρησαν πως τους παρακολουθούσαν δύο άτομα. Τότε, η κοπέλα τηλεφώνησε στον 14χρονο και ζήτησε να πάει στο σημείο για να νιώσει ασφάλεια.

Ο 14χρονος πήγε στο εμπορικό και τότε αναγνώρισε τους δύο 15χρονους που γνώριζε από το σχολείο. Εκείνοι επιτέθηκαν στην κοπέλα και προσπάθησαν να τη ληστέψουν, με τον Bobby να αντιδρά και να βάζει κάτω τον Bressler.

Τότε, ο Harris ακινητοποίησε στο έδαφος τον 14χρονο και φώναξε τον φίλο του να βγάλει μαχαίρι, με τον δεύτερο έφηβο να μαχαιρώνει πολλές φορές το παιδί, ενώ ο άλλος 15χρονος τον κρατούσε ακίνητο στο έδαφος.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και οι 15χρονοι έφυγαν, ενώ συνελήφθησαν λίγο αργότερα. Στην κατάθεση τους δήλωσαν πως ήταν σε αυτοάμυνα και ότι δεν παρακολουθούσαν την κοπέλα. Αντιθέτως, υποστήριξαν ότι βγήκαν μαζί από την τουαλέτα και τότε ο Bobby Maher τους αναγνώρισε και κορόιδεψε, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χεριά και το θύμα να μαχαιρωθεί κατά λάθος πάνω στην έξαψη του καβγά.

Μαρτυρίες και βίντεο από κάμερες ασφαλείας όμως, διέψευσαν τους ισχυρισμούς τους και πλέον παρότι ανήλικοι, είναι αντιμέτωποι με ποινή ισόβιας κάθειρξης.