sun

ΣΟΚ: Έριξε τη σύζυγό του από κατάστρωμα πλοίου (video)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας πλοίου και καταγράφει τη στιγμή που ένας άνδρας σηκώνει στα χέρια τη γυναίκα του και στη συνέχεια την πετά στην θάλασσα.

Το πλοίο διέσχιζε το Στενό Σούντα, στην Ινδονησία, και ευτυχώς η σύζυγος του άνδρα κατάφερε να κρατηθεί και να μην πέσει στον ωκεανό.

Τα πλάνα δόθηκαν στη δημοσιότητα από την τοπική αστυνομία στις 24 Φεβρουαρίου. Δείχνουν την τρομακτική στιγμή που ο 46χρονος άνδρας πλησίασε πίσω από τη σύζυγό του την ώρα που εκείνη ετοίμαζε μια τσάντα και την μετέφερε στην άκρη του πλοίου.

Στο απόσπασμα των 40 δευτερολέπτων από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, φαίνεται να παραμονεύει πριν κάνει την κίνησή του. Το ζευγάρι περπατάει προς κάποια καθίσματα και μια γυναίκα φαίνεται να κάθεται και να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό της.

Καθώς η γυναίκα ετοιμάζεται να χαλαρώσει, ο άνδρας αφαιρεί την τσάντα της και ρίχνει μια ματιά στα κάγκελα των πλοίων. Στη συνέχεια αφαιρεί την τσάντα της από τον ώμο της πριν την σηκώσει σε μια ρομαντική, όπως φαίνεται, χειρονομία.

Στη συνέχεια, η γυναίκα φαίνεται να κλωτσάει τα πόδια της καθώς ο άνδρας πλησιάζει στην άκρη του πλοίου πριν την πετάξει πάνω από το φράγμα.

Ο σύζυγος απλά στέκεται και παρακολουθεί, σκυμμένος πάνω από το κιγκλίδωμα, χωρίς να δείχνει καμία τύψη.

Μόλις έπεσε η γυναίκα, άνθρωποι έφτασαν στην άκρη του πλοίου για να βοηθήσουν να τραβήξουν τη γυναίκα η οποία κατάφερε να κρατηθεί από το πλαϊνό μέρος.