ΣΟΚ: Έστειλε τα αδέρφια του να σκοτώσουν την κοπέλα του επειδή νόμιζε πως ήταν έγκυος

Ένας άντρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ συνωμότησε με τα αδέλφια του να αρπάξουν και να σκοτώσουν την έφηβη κοπέλα του.

Κι αυτό γιατί πίστεψε πως η μικρή ήταν έγκυος. Αυτή ήταν η τραγική κατάληξη μιας ιστορίας που έρχεται από το 2006 και οι έρευνες είχαν αποβεί μάταιες.

Η αστυνομία ανακοίνωσε προσφάτως τη σύλληψη των τριών αδελφών, καθώς η ιστορία εξιχνιάστηκε επιτέλους.

Ο 34χρονος σήμερα Ralph Williams και τα δυο του αδέλφια κατηγορούνται για τον φόνο της 16χρονης Amber Woods, το πτώμα της οποίας είχε εντοπιστεί πριν από 14 χρόνια.

«Ψυχροί, αναίσθητοι, απλά το χειρότερο κομμάτι της κοινωνίας μας», δήλωσε ο σερίφης Rick Wells για τους τρεις υπόπτους.

Την κοπέλα είδε για τελευταία φορά ζωντανή η θεία της εκείνη την 11η Φεβρουαρίου 2006. Τη βρήκαν νεκρή από σφαίρα μερικές ώρες αργότερα, κοντά σε επαρχιακό δρόμο.

Ο Williams, που ήταν 20 χρονών τότε, νόμιζε πως η Woods ήταν έγκυος στο παιδί του και θέλησε να δώσει ένα τέλος στη σχέση τους, όπως είπε ο σερίφης.

Φοβόταν μήπως είχε συνέπειες με τον νόμο επειδή η σύντροφός του ήταν ανήλικη, κι έτσι ζήτησε τη βοήθεια των δυο αδελφών του, του 32χρονου σήμερα Tyjuan Williams και του 37χρονου Jamaine Brown, για να τη βγάλουν από τη μέση.

Η δολοφονική τριάδα απήγαγε τη μικρή. Τη μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία, «την έβγαλαν από το αυτοκίνητο και ο Tyjuan πυροβόλησε την Amber στην πλάτη», όπως αποκάλυψε ο σερίφης. «Ο Jamaine και ο Ralph έσυραν κατόπιν το νεκρό της σώμα μέσα στα χορτάρια».

Η νεκροψία έδειξε πως η 16χρονη δεν ήταν έγκυος. Τα τρία αδέλφια είχαν θεωρηθεί από τότε ύποπτοι, σύμφωνα ωστόσο με το ρεπορτάζ της «The Bradenton Herald», δεν βρήκαν ποτέ επαρκή στοιχεία εναντίον τους.

Η υπόθεση άνοιξε εκ νέου τον Απρίλιο του 2019, καθώς η σύγχρονη τεχνολογία μπορούσε πλέον να βοηθήσει. Λογισμικό παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων πιστοποίησε ότι το κινητό του Ralph Williams βρέθηκε πολύ κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του κοριτσιού.

-Ad-