Σοκ: Έβαλαν φωτιά σε σπίτι – Νεκρή μάνα και τα τέσσερα παιδιά της

Ένοχοι για ανθρωποκτονία κρίθηκαν δύο άντρες στη Βρετανία για τη δολοφονία μιας γυναίκας και των τεσσάρων παιδιών της.

Πρόκειται για τους Zak Bolland (26 ετών) και ο David Worrall (28 ετών) οι οποίοι έκαψαν το σπίτι της άτυχης οικογένειας με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι τέσσερις ανήλικοι και η μητέρα τους.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Mirror το περιστατικό έλαβε χώρα στις 11 Δεκεμβρίου 2017.

Οι δύο δράστες έριξαν βενζίνη στο σπίτι της οδού Τζάκσον Στριτ, με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν η 15χρονη Ντέμι, ο 8χρονος Μπράντον, η 7χρονη Λάσι και η μόλις 3 ετών Λία. Η 37χρονη μητέρα τους, Michelle Pearson πέθανε μετά από 20 μήνες νοσηλίας με βαριά εγκαύματα.

oι δύο νεαροί παραλέχθηκαν ότι έβαλαν φωτιά στο σπίτι αλλά αρνήθηκαν ότι ήθελαν να σκοτώσουν την οικογένεια, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζαν ότι μέσα βρισκόταν η μητέρα με τα παιδιά της.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο οι δύο δράστες είχαν προσωπικές διαφορές με την οικογένεια των θυμάτων και με το να κάψουν το σπίτι ήθελαν να εκδικηθούν.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραγωδία στην άσφαλτο στο Μεσολόγγι: Νεκρός ένας 27χρονος – Σοβαρά τραυματισμένος ένας 26χρονος
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αλεξάνδρα Νίκα: «Αρκεί μία κακή στιγμή για να ανατρέψει τα πάντα» – Το πρώτο μήνυμα μετά την παράσυρση στο Κολωνάκι
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη με τη μέθοδο του «Ριφιφί» με λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία – «Τον ρώτησα γιατί χάλασε τα χρήματα της βάφτισης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025