ΣΟΚ: Γιατρός ασελγούσε σε κοιμισμένες ασθενείς (video)

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που ακούστηκαν στο δικαστήριο της Νέας Νότιας Ουαλίας σχετικά με τις αρρωστημένες πράξεις του γιατρού, Αλί Χοράμι.

Ο 50χρονος καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση, καθώς ασελγούσε σε ασθενείς κατά τη διάρκεια των μελετών στην κλινική ύπνου όπου εργαζόταν.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο Χοράμι το 2018, το διάστημα που εργαζόταν στην κλινική Woolcock στο Γκλέμπε του Σίδνεϊ, επιτέθηκε σεξουαλικά σε πέντε γυναίκες, συμπεριλαμβανομένου ενός 16χρονου κοριτσιού.

Ο 50χρονος πατέρας δύο παιδιών, κάλυπτε τη βραδινή βάρδια και πριν επισκεφθεί τις ασθενείς, έκλεινε συνήθως τις κάμερες. Όταν έμπαινε στα δωμάτια, θώπευε τα στήθη των γυναικών και έβαζε το μόριό του στα χέρια και τα πόδια τους, ενώ υπήρχαν και φορές που αυνανιζόταν ενώ κοιμόντουσαν.

Ο διεστραμμένος γιατρός ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως εμπιστευόταν το βράδυ τα δωμάτια των ασθενών, γιατί συχνά οι γυναίκες είχαν πρόβλημα με την πίεσή τους.

Οι φορές που ο 50χρονος δεν έκλεισε τις κάμερες, βοήθησαν στο να καταδικαστεί, με τα πλάνα να είναι σοκαριστικά. Σε μία από τις περιπτώσεις, ο γιατρός ιρανικής καταγωγής είχε ναρκώσει μια γυναίκα, ρίχνοντας υπνωτικό στο ρόφημά της πριν την επισκεφθεί ενώ κοιμόταν.

Κατά την έρευνα των τοπικών Αρχών, ο Χοράμι είχε πει σε μια αστυνομικό που τον ανέκρινε ότι «δεν ήταν και τόσο τεράστιο πρόβλημα» να αυνανίζεται κανείς κατά τη διάρκεια μιας ιατρικής διαδικασίας. ‘Ειδικότερα, ερωτηθείς αν έβρισκε σωστό ένας γιατρός να αυτοϊκανοποιείται ενώπιον ευάλωτων ασθενών, έδωσε την εξής εξοργιστική απάντηση: «Δεν προκαλεί ζημιά στην ασθενή, αφού κοιμάται… Δεν ξέρω τι λέει ο νόμος αλλά εγώ δεν το θεωρώ και τεράστιο πρόβλημα. Ο αυνανισμός δεν είναι παράνομος».

Ακόμα πιο εξοργιστικές είναι οι δηλώσεις του περί ταντρικής θεραπευτικής προσέγγισης. Ο Χοράμι προσπάθησε να δικαιολογηθεί στο δικαστήριο λέγοντας πως το τρίψιμο του πέους του στις ασθενείς δεν είναι κάτι σεξουαλικό και είναι διαφορετικό από τον αυνανισμό.

«Αν ο ασθενής είναι άνδρας και η θεραπεύτρια γυναίκα. η γυναίκα θεραπεύτρια μεταδίδει (ενέργεια) με το χέρι στο πέος του ασθενή», είπε στο δικαστήριο ο Χοράμι, εξηγώντας ότι το ανθρώπινο σώμα έχει επτά τσάκρας που μπορούν να μεταδώσουν ενέργεια και ένα από αυτά βρίσκεται στο πέος.

Στο τέλος της ανάκρισής του, Χοράμι υπαινίχθηκε ότι τα θύματά του δεν ήταν εντελώς κοιμισμένα και μπορεί να ήθελαν να κάνουν αυτά που συνέβαιναν.

-Ad-