ΣΟΚ: Γυναίκα δάγκωσε και χτύπησε νοσηλευτή

Νέο περιστατικό βίας σε βάρος νοσηλευτή του πληρώματος της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Όπως ανέφερε η υπεύθυνη του Τμήματος Ασθενοφόρων, η υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε κλήση για κοπέλα που έπρεπε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λεμεσού λόγω αδιαθεσίας.

Όταν η εν λόγω κοπέλα εισήλθε στο ασθενοφόρο, σύμφωνα με την κ. Κωνσταντίνου, ήταν ήρεμη, ωστόσο στη συνέχεια όταν αναχώρησε το ασθενοφόρο για το Νοσοκομείο αυτή επιτέθηκε σε νοσηλευτή του πληρώματος που πήγε να την βοηθήσει, τον δάγκωσε και του έσκισε τα ρούχα.

Σημείωσε δε, πως εντός του ασθενοφόρου βρισκόταν και μια αστυνομικός η οποία προσπάθησε να καθησυχάσει την ασυγκράτητη γυναίκα, η οποία φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Όταν το ασθενοφόρο έφθασε κατέφθασε στο Νοσοκομείο Λεμεσού η γυναίκα μεταφέρθηκε σε θάλαμο για νοσηλεία ενώ τις Πρώτες Βοήθειες δέχτηκε και ο νοσηλευτής του πληρώματος.

Το περιστατικό γνωστοποίηση η ίδια η υπεύθυνη του Τμήματος Ασθενοφόρων, Ριάνα Κωνσταντίνου, η οποία σε ανάρτηση της έγγραψε: «Εγώ, τι πρέπει να πω στα παιδιά σας όταν σας μεταφέρουμε από την δουλειά πίσω στο σπίτι κακοποιημένους; Τι πρέπει να τους εξηγήσω; Ανήθικο να χτυπάς το χέρι που σου δίνει την ζωή. Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό θα ήθελα να ξέρω;».