Σοκ! Γυναίκα ξυλοκόπησε νεαρή γιατί της φάνηκε πολύ τολμηρό το μαγιό που φορούσε

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Ρωσία. Μία νεαρή έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από γυναίκα όταν έκανε το μπάνιο σε ποτάμι καθώς θεώρησε ότι το μαγιό που φορούσε ήταν αρκετά τολμηρό.

Η γυναίκα πλησίασε τρέχοντας το κορίτσι, που ήταν με φίλη της, την έριξε πάνω στην πετσέτα και άρχισε να την πλακώνει στο ξύλο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις όχθες του ποταμού Βόλγα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η γυναίκα, η οποία φορούσε επίσης μαγιό και είχε στο στόμα της ένα τσιγάρο γρονθοκόπησε τη κοπέλα ενώ στη συνέχεια την έριξε στο έδαφος και της τραβούσε τα μαλλιά.Όπως φαίνεται στο βίντεο η γυναίκα, η οποία φορούσε επίσης μαγιό και είχε στο στόμα της ένα τσιγάρο γρονθοκόπησε τη κοπέλα ενώ στη συνέχεια την έριξε στο έδαφος και της τραβούσε τα μαλλιά.

Η γυναίκα επιτέθηκε επίσης και σε μια άλλη γυναίκα, ενώ η φίλη της κοπέλας που ήταν ακριβώς δίπλα της δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει.

Το θύμα κατέθεσε μήνυση σε βάρος της γυναίκας που της επιτέθηκε ενώ το βίντεο που τραβούσε άτομο το οποίο ήταν αυτόπτης μάρτυρας έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προβλήθηκε από πολλά κανάλια της ρωσικής τηλεόρασης.