Σοκ και αποκαλύψεις στην Αίγινα: Από το 2013 ο Αλβανός πατριός βίαζε τη θετή του κόρη – Την απειλούσε με δημοσίευση βίντεο στα Social Media

Η τοπική κοινωνία της Αίγινας βρίσκεται σε σοκ μετά τη σύλληψη ενός 36χρονου Αλβανού, ο οποίος κατηγορείται για σοβαρά εγκλήματα που αφορούν την κακοποίηση και τον βιασμό της κόρης της συντρόφου του, η οποία βρισκόταν σε πολύ νεαρή ηλικία, μόλις 14 ετών.

Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, κατοχή όπλων και ναρκωτικών. Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, αφήνοντας την τοπική κοινωνία σε σοκ.

Η αγριότητα του εγκλήματος είναι επιπλέον εντυπωσιακή, καθώς ο δράστης είχε τη σκληρότητα να καταγράφει τις αποτρόπαιες πράξεις του και να απειλεί το θύμα του με δημοσίευση του υλικού στα social media, απειλώντας να τη διασύρει.

Η 25χρονη κοπέλα, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει στην Αστυνομία. Η καταγγελία της οδήγησε στη σύλληψη του πατριού, αποκαλύπτοντας τον εφιάλτη που βίωνε εδώ και έντεκα χρόνια, από την ηλικία των 14 ετών. Ο Αλβανός πατριός είχε ξεκινήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του πριν από χρόνια, με θωπείες και ακατάλληλη συμπεριφορά.

Η τελευταία επίθεση στην κοπέλα συνέβη μόλις λίγες ώρες πριν από την καταγγελία της στην Αστυνομία. Το επίσης τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η 40χρονη μητέρα του θύματος, επίσης αλβανικής υπηκοότητας, γνώριζε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Μετά την καταγγελία, η Αστυνομία προχώρησε σε έφοδο στο σπίτι τους, εντοπίζοντας και κατασχέντας ποσότητες ναρκωτικών, όπλα, χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα που σχετίζονταν με τις εγκληματικές τους δραστηριότητες. Η δύναμη ψυχής της νεαρής γυναίκας έφερε στο φως τον εφιάλτη που έζησε και ανοίγει τον δρόμο για τη δικαιοσύνη να επιβάλει τα αναγκαία μέτρα κατά των δραστών.