Σοκ! Κατάλαβαν ότι είχε πυροβοληθεί λίγο πριν τον θάψουν

Ως πιθανότερο σενάριο πλέον εξετάζεται αυτό της αυτοχειρίας, ωστόσο περισσότερο φως θα ρίξει στη υπόθεση η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΤΑ Λιβαδειάς.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα την Μεγάλη Εβδομάδα σε περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας.

Συγκεκριμένα αργά το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (30/4), ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στο χώρο όπου διέμενε ένας 55χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας.

Οι συγγενείς του ειδοποίησαν γραφείο τελετών προκειμένου να τον παραλάβει και την επομένη να πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Σύμφωνα με το LamiaReport, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, οι υπάλληλοι του γραφείου διαπίστωσαν ότι ο 55χρονος είχε αίματα στο ρούχο του και μια τρύπα στη θωρακική χώρα και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε ο άνθρωπος είχε πυροβοληθεί στο θώρακα, με αποτέλεσμα την υπόθεση να αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς, ενώ στο σπίτι όπου διέμενε κλήθηκε και Ιατροδικαστής. Στο χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο 55χρονος, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μονόκαννο με πυροδοτημένο φυσίγγιο, το οποίο φέρεται να είναι και το όπλο που του έκοψε το νήμα της ζωής.