ΣΟΚ: Ξυλοκόπησε τη σύντροφο του πατέρα του και της έβαλε φωτιά

Ένας άνδρας 23 ετών κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και περιέλουσε με βενζίνη την σύντροφο του πατέρα του στις ΗΠΑ. Μάλιστα, ο νεαρός δεν δίστασε στη συνέχεια να βάλει φωτιά στη γυναίκα.

Το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο Fairfield Township του Οχάιο των ΗΠΑ με την 50χρονη γυναίκα να νοσηλεύεται πλέον με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο μετά τη φωτιά.

Για το περιστατικό συνελήφθη ένας 23χρονος, ο γιος του συντρόφου της 50χρονης, ενώ κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη γυναίκα να εκλιπαρεί για βοήθεια και να αγκομαχάει για αέρα: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω! Ο αναπνευστήρας μου είναι στο σπίτι… Δεν μπορώ να αναπνεύσω, μου έβγαλε τα δόντια».

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι ο νεαρός τη χτύπησε πριν την περιλούσει με βενζίνη και της βάλει φωτιά, ενώ η ίδια πήδηξε από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου σε μια προσπάθεια να ξεφύγει. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Ένας από τους γείτονες δήλωσε πως κάλεσε την αστυνομία όταν είδε την γυναίκα τραυματισμένη.

«Βλέπω έναν από τους γείτονές μου ξαπλωμένο στο γρασίδι, και έμοιαζε σαν να ήταν καλυμμένη με σκόνη. Οπότε έρχομαι τρέχοντας και η απάντησή της ήταν: “Μου έβαλε φωτιά”», δήλωσε ο Γουίλιαμς.