Σοκ με νεκρή 30χρονη μητέρα: Σωριάστηκε στην πλατεία του χωριού

Στα μαύρα ντύθηκε το Στεφανοβίκειο, παραμονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Από τη μια στιγμή στην άλλη, η χαρά για το πανηγύρι, μετατράπηκε σε θρήνο, όταν μία 30χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, σωριάζονταν νεκρή μπροστά στα μάτια του συζύγου και των γονιών της στην πλατεία του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή μητέρα, όπως και πολλοί άλλοι κάτοικοι της περιοχής με τις οικογένειές τους, είχαν βγει στην πλατεία για να γιορτάσουν την τοπική πανήγυρη.

Κάποια στιγμή, διαμαρτυρήθηκε στη μητέρα της ότι αισθάνθηκε δυσφορία, πριν προλάβει όμως κανείς ν’ αντιδράσει, έπεφτε λιπόθυμη. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Προσέτρεξαν να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες άνθρωποι από τα γύρω μαγαζιά, ενώ παράλληλα ενημερώνονταν και το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου. Ασθενοφόρο έσπευσε στο Στεφανοβίκειο και μετέφερε την κοπέλα στο Νοσοκομείο Βόλου. Για περισσότερο από μισή ώρα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι γιατροί έδιναν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν. Η 30χρονη εξέπνευσε, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος, την οικογένειά της και ολόκληρη την τοπική κοινωνία του Στεφανοβικείου.

Η νεαρή μητέρα είχε καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, και ήταν παντρεμένη στο Στεφανοβίκειο.

Πηγή: taxydromos.gr

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραγωδία στην άσφαλτο στο Μεσολόγγι: Νεκρός ένας 27χρονος – Σοβαρά τραυματισμένος ένας 26χρονος
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αλεξάνδρα Νίκα: «Αρκεί μία κακή στιγμή για να ανατρέψει τα πάντα» – Το πρώτο μήνυμα μετά την παράσυρση στο Κολωνάκι
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη με τη μέθοδο του «Ριφιφί» με λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία – «Τον ρώτησα γιατί χάλασε τα χρήματα της βάφτισης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025