Σοκ με την αυτοκτονία γιατρού – Έπασχε από καρκίνο σε τελικό στάδιο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο πασίγνωστος γιατρός και ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης αυτοπυρπολήθηκε στην αυλή του σπιτιού του. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο γιατρός έπασχε από καρκίνο μη αναστρέψιμο.

«Πάγωσε» η Θεσσαλονίκη με την αυτοκτονία του γιατρού στην αυλή του σπιτιού του. Ο 60χρονος γιατρός κατέληξε το απόγευμα της Δευτέρα στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου και μεταφέρθηκε με εγκαύματα πρώτου βαθμού στο 80% του σώματός του.

Όλοι όσοι γνώριζαν τον γιατρό, ο οποίος ήταν διευθυντής της ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», μιλούν για έναν εξαιρετικό επιστήμονα και άνθρωπο που ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει ασθενείς και συναδέλφους. Η κηδεία του 60χρονου θα τελεστεί το απόγευμα της Τρίτης στα Πεύκα, σύμφωνα με το thestival.gr.

Σύμφωνα με τον alpha, ο 60χρονος είχε καρκίνο από το 2019, και τον τελευταίο καιρό είχε κάνει μετάσταση σε πολλά σημεία του σώματος, και μάλιστα η κατάσταση χαρακτηρίζονταν ως μη ανατρέψιμη.

Όπως λένε οι φίλοι και οι συνάδελφοί του, ήταν στη μάχη κατά της πανδημίας από την αρχή, βοηθούσε όλο τον κόσμο και χαρακτηριστικά λένε «η ανθρωπιά του ήταν απίστευτη».

Μάλιστα μέχρι και την τελευταία στιγμή, την Παρασκευή, δούλευε κανονικά στο νοσοκομείο.

-Ad-