ΣΟΚ: Μέσα σε βαλίτσα βρέθηκε ο σύντροφος της γυναίκας που στραγγαλίστηκε!

Σοκάρει η υπόθεση διπλής δολοφονίας, της 79χρονης από την Κρήτη και του 82χρονου συντρόφου της.

Η γυναίκα βρέθηκε χθες στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της. Σήμερα, μία ημέρα μετά βρέθηκε και ο σύντροφός της νεκρός. Η φρίκη μεγαλώνει καθώς το πτώμα του, ήταν μέσα σε βαλίτσα!

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε άλλο σπίτι. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης, το οποίο είναι δίπλα από το σπίτι που βρέθηκε στραγγαλισμένη η άτυχη γυναίκα.

Ψάχνουν τους δολοφόνους αλλά και τα αίτια του διπλού εγκλήματος

Σύμφωνα με το flashnews, φαίνεται ότι ο 82χρονος εξαφανίστηκε πριν από την 79χρονη. Μάλιστα, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε βγει για περίπατο και αφού δεν επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι, η 79χρονη βγήκε έξω και τον αναζητούσε.

Τότε ήταν και η τελευταία φορά που η 79χρονη εθεάθη ζωντανή…

Πρόκειται για μια τεράστια ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας των -πλέον- δυο ανθρώπων, με το κουβάρι να περιπλέκεται περισσότερο για το τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη διπλή δολοφονία.

Να σημειωθεί ότι έχουν βρεθεί κοσμήματα στο σπίτι, κάτι που αποδυναμώνει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

Θυμίζουμε ότι το πτώμα της γυναίκας είχε βρεθεί χθες το πρωί σπίτι της, με τον θάνατό της να προέρχεται από ασφυξία. Ο στραγγαλισμός της σύμφωνα με τα στοιχεία, έχει συμβεί δυο ημέρες πριν.

Ο 82χρονος άνδρας με τον οποίο έμενε στο ίδιο σπίτι, είχε εξαφανιστεί και αναζητείτο και μάλιστα, είχε βγει και Silver Alert.

Δυστυχώς και αυτή η αναζήτηση, είχε μοιραίο φινάλε…

-Ad-