ΣΟΚ: Νεκρός 17χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται ο Διαγόρας Ρόδου για τον θάνατο του 17χρονου ποδοσφαιριστή Μιχαήλ-Άγγελου Χατζηστεφανή, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Η σχετική ανακοίνωση του Διαγόρα αναφέρει:

«Ο Διαγόρας Ρόδου θρηνεί τον άδικο χαμό του 17χρονου Μιχαήλ-Άγγελου Χατζηστεφανή που έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή. Ο Μιχαήλ –Άγγελος παλιότερα υπηρέτησε τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του ιστορικού μας συλλόγου. Έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα, βυθίζοντας στο πένθος και την οικογένεια του “Γηραιού”.

Οι Διοικήσεις της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 και του Ερασιτέχνη Διαγόρα, οι προπονητές, αλλά και όλοι οι πρώην συναθλητές του, εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια Χατζηστεφανή, όπως και στον παππού του κ. Γιώργο Μιχελλαράκη, που αποτέλεσε βασικό στέλεχος προηγούμενων διοικήσεων του Διαγόρα. Τα λόγια σε τόσο πικρές στιγμές είναι περιττά… Δύναμη και υπομονή, να αντέξουν την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους…».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αρίστος Δοξιάδης: Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας
16 Μαρτίου, 2025
Αρχίζουν αύριο οι εξετάσεις PISA στα σχολεία
16 Μαρτίου, 2025
Κατώτατος μισθός: Ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες η νέα αύξηση
16 Μαρτίου, 2025
Συγχαρητήρια από Γεραπετρίτη και Ζαχαράκη στο νέο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Ιωάννη
16 Μαρτίου, 2025
Μπάγερν Μονάχου: Πέθανε ο Φριτς Σέρερ
16 Μαρτίου, 2025
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε την 20χρονη σύντροφό του
16 Μαρτίου, 2025
Γιάννης Μπέζος: «Δεν πολυβλεπόμαστε με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου»
16 Μαρτίου, 2025
Θεοδωρικάκος: «Με τον νέο αναπτυξιακό νόμο στοχεύουμε στην αντιμετώπιση του δημογραφικού»
16 Μαρτίου, 2025
Καιρός: Πού θα ρίξει χιόνια τις επόμενες ημέρες
16 Μαρτίου, 2025
Νίκος Πλακιάς για τον ανασχηματισμό: «Όποιος και να ήταν υπουργός θα έφερνε τα παιδιά μου πίσω;»
16 Μαρτίου, 2025