Σοκ: Οδηγός ταξί επιτέθηκε στην ανιψιά του και μαχαίρωσε τον σύζυγό της – Μάρτυρας καταγγέλλει «ενέδρα»

Άγρια επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε 45χρονος στο Ηράκλειο Αττικής, το μεσημέρι της 12ης Μαρτίου, από οδηγό ταξί -με τον οποίο έχουν οικογενειακή σχέση.

Όπως καταγγέλλει στο ethnos.gr πρόσωπο που ανήκει στο οικογενειακό περιβάλλον των θυμάτων, ο οδηγός ταξί είχε στήσει καρτέρι στο ζευγάρι και αρχικά επιτέθηκε στην ανιψιά του. Αφού προηγήθηκε φραστική επίθεση, την έσπρωξε και ο σύζυγός της μπήκε μπροστά για να την προστατέψει.

Τότε, ο 62χρονος φερόμενος ως δράστης έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο φορές τον σύζυγο της ανιψιάς του -σε λαιμό και κοιλιακή χώρα. Όλα αυτά, συνέβησαν μπροστά στον 13χρονο γιο του ζευγαριού.

Μάλιστα, ο 62χρονος επιχείρησε να επιτεθεί εκ νέου στην ανιψιά του, ρίχνοντάς τη στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα.

Συγγενείς του δράστη επιτέθηκαν φραστικά στον ανήλικο

Μετά την επίθεση, ο οδηγός ταξί τράπηκε σε φυγή με το επαγγελματικό του όχημα. Στο σημείο κατέφθασαν τότε η σύζυγός του και η κόρη του και άρχισαν να επιτίθενται φραστικά, με βαρείς χαρακτηρισμούς, στο ανήλικο παιδί -το οποίο ήταν σε επικοινωνία με τις Αρχές για να καταγγείλει όσα είχαν συμβεί.

Τελικά, κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές, ενώ ο δράστης παραδόθηκε δύο μέρες μετά το αυτόφωρο. Μέχρι στιγμής, όμως, κυκλοφορεί ελεύθερος όπως αναφέρει στο ethnos.gr η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 62χρονος άνδρας τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον 45χρονο σε μάγουλο και κοιλιακή χώρα, με το θύμα να μεταφέρεται στον Ερυθρό Σταυρό. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη από το ΑΤ Ηρακλείου, ενώ το θύμα έχει διαφύγει του κινδύνου.

-Ad-