Σοκ! Πατέρας και γιος ξυλοκόπησαν εργάτη επειδή διόρθωνε ζημιές που οι ίδιοι έκαναν

«Νταήδες» πατέρας και γιος σε χωριό της Κισσάμου Χανίων, έδειραν εργάτη που δούλευε σε διπλανό χωράφι, επειδή διόρθωνε τις ζημιές που… οι ίδιοι προκάλεσαν.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες όταν ένας 68χρονος πατέρας και ο 50χρονος από την Κίσσαμο Χανίων γιος του προκάλεσαν φθορές στα λάστιχα ποτίσματος γειτονικού χωραφιού καθώς φαίνεται πως είχαν κτηματικές διαφορές.

Οι ιδιοκτήτες του χωραφιού βλέποντας τις φθορές προσέλαβαν εργάτη για να τις αποκαταστήσει. Στη θέα του εργάτη πατέρας και γιος έγιναν έξαλλοι και άρχισαν, σύμφωνα με τις καταγγελίες, να τον ξυλοκοπούν με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Οι δράστες μάλιστα πήγαν στη συνέχεια στο σπίτι του ιδιοκτήτη όπου άρχισαν τις απειλές με τον δεύτερο να ενημερώνει την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Κισσάμου συνέλαβαν το πρωί τον πατέρα και το μεσημέρι τον γιο για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελία Χανίων και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Χαλκιδική: «Είμαστε όλοι σε σοκ» λέει ο ανιψιός της 60χρονης που έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε
22 Φεβρουαρίου, 2025
Εύβοια: Δημοτικός σύμβουλος επιχείρησε να κάψει το αυτοκίνητο προέδρου Πολιτιστικού Συλλόγου έπειτα από καβγά
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη έλαβαν και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών
22 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση στο Βερολίνο: «Το μίσος για τους Εβραίους ήταν το κίνητρο του δράστη»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Θρίλερ στη Βούλα: Αυτή είναι η Κινέζα που βρέθηκε κρεμασμένη στην σπηλιά
22 Φεβρουαρίου, 2025
Νοίκιασε αυτοκίνητο, αγόρασε ποτά και ηχοσύστημα αποστέλλοντας με e-mail πλαστά καταθετήρια από τράπεζες
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γεωργιάδης για Τέμπη: «Οι πολλές ευγένειες τελειώσανε. Όλο αυτό πια είναι γελοιότητα. Δεν ντρέπονται επιτέλους;»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Έρευνες για βιασμό γυναίκας στη Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις και κατασχέσεις όπλων
22 Φεβρουαρίου, 2025
Μάντζος για το επεισόδιο με συνεργάτιδά του στη Βουλή: «Υπήρξε έντονη διαφωνία, λιποθύμησε και χτύπησε στην πόρτα»
22 Φεβρουαρίου, 2025
e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τις 24 έως τις 28 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025