Σοκ σε γραφείο τελετών: Άνοιξε τα μάτια λίγο πριν την ετοιμάσουν για την κηδεία

Οι υπάλληλοι του γραφείου τελετών έπαθαν σοκ λίγο πριν αρχίσουν τις διαδικασίες για την ταφή της 20χρονης Timesha Beauchamp. Η 20χρονη άνοιξε ξαφνικά τα μάτια της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι έγινε λάθος όταν την ανακήρυξαν νεκρή, και οι υπάλληλοι θα είχαν αρχίσει να αποστραγγίζουν το αίμα της, αν δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι ήταν ακόμα ζωντανή.

Η 20χρονη, η οποία έχει ειδικές ανάγκες, βρίσκεται τώρα σε κρίσιμη κατάσταση σε αναπνευστήρα σε νοσοκομείο στην πόλη του Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν των ΗΠΑ. Το ασθενοφόρο έφθασε στο σπίτι της οικογένειας όταν βρήκαν την κοπέλα αναίσθητη, με καρδιακή ανακοπή το πρωί της Κυριακής. Δεν ανέπνεε και οι νοσηλευτές πραγματοποίησαν CPR για 30 λεπτά προτού δηλώσουν τον θάνατο της, δήλωσε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Southfield Johnny Menifee.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Συμφωνία για συνάντηση μετά την τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Πούτιν: «Ξεκινούν άμεσα οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ν. Κεραμέως: Τα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων επεκτείνονται και στον Δήμο Αμοργού
12 Φεβρουαρίου, 2025
Love is in the… pizza: limited edition γεύσεις & προσφορές από τη l’artigiano για τον Άγιο Βαλεντίνο
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Θέμα χρόνου το πόρισμα των πραγματογνωμόνων για τα νέα βίντεο από την τραγωδία
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αμοργό
12 Φεβρουαρίου, 2025