Σοκ: Σκότωσε την 16χρονη ξαδέλφη της γυναίκας του και την άφησε στο δάσος

Την ενοχή του για τον θάνατο της 16χρονης ξαδέρφης της γυναίκας του, που βρέθηκε νεκρή σε δασική έκταση, μετά την εξαφάνισή της στις 8 Μαΐου, την Ημέρα της Ευρώπης, παραδέχθηκε ένας 30χρονος στο Χαμσάιρ της Βρετανίας.

Ο Shane Mays κατηγορείται για τη δολοφονία της έφηβης, όμως ο ίδιος κατά την πρώτη ημέρα της δίκης του στο δικαστήριο του Γουίντσεστερ αρνείται ότι υπήρχε πρόθεση. Η σύζυγός του είναι ξαδέρφη της έφηβης. Η υπόθεση θα συνεχιστεί αύριο.

Ο δημόσιος κατήγορος πάντως αρνήθηκε να δεχθεί την ομολογία του, λέγοντας ότι θα πρέπει να προχωρήσει κανονικά η δίκη.

Η κοπέλα εθεάθη τελευταία φορά ζωντανή την Ημέρα της Ευρώπης, στις 8 Μαΐου, ενώ το σώμα της βρέθηκε στις 21 Μαΐου σε κοντινή δασική έκταση.

Πλέον, ορίστηκε δικαστής και οι κατήγοροι ελπίζουν ότι η υπόθεση θα ανοίξει την Τρίτη.

Η εξαφάνιση της Λουίζ, που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο σχολείο της, προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση στην κοινότητά της. Η σορός της βρέθηκε από την αστυνομία 1,5 μίλι μακριά από το διαμέρισμα του 30χρονου, σε δασική περιοχή, μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, ενώ ο εντοπισμός της σόκαρε την τοπική κοινωνία.

Μαζί με τον 30χρονο συνελήφθη και η γυναίκα του και ξαδέλφη της 16χρονης, που θεωρήθηκε ότι είχε σύνδεση με τον θάνατο της κοπέλας. Ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να της απαγγελθούν κατηγορίες.

Κατά τη σημερινή διαδικασία στο ακροατήριο, ο κατηγορούμενος μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομά του και για να παραδεχθεί την κατηγορία περί ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.

-Ad-