Σοκ: Σκότωσε τους δύο γιους του και αυτοκτόνησε

Οι σοροί των τριών ανθρώπων εντοπίστηκαν σε εγκαταλειμμένη καλύβα

Ένας πατέρας από το Μισούρι των ΗΠΑ σκότωσε τα παιδιά του και έδωσε μετά τέλος στη ζωή του, με τις αρχές να επιβεβαιώνουν το τραγικό γεγονός και να δίνουν έτσι τέλος στο θρίλερ.

Οι σοροί των τριών ανθρώπων εντοπίστηκαν τη Δευτέρα σε εγκαταλειμμένη καλύβα και οι υποθέσεις έδιναν και έπαιρναν.

Ήταν ο Darrell Peak αυτός που σκότωσε όμως τους δύο του γιους, τον 3 ετών Mayson και τον 4χρονο Kaiden, σε μια καλύβα κοντά στο σημείο που τους είδαν για τελευταία φορά.

Τους βρήκαν κάτι υπάλληλοι του δήμου. Τελευταία φορά είχαν δει τον πατέρα και τα παιδιά την Πέμπτη, μέσα στο αυτοκίνητό τους και καθ’ οδόν για το σπίτι τους.

Σύμφωνα με το γραφείο σερίφη, ο πατέρας ήταν γνωστό πως οπλοφορούσε μονίμως. Αστυνομικός σταμάτησε μάλιστα για να τον βοηθήσει με το χαλασμένο αμάξι του εκείνη τη μέρα, ο Peak αρνήθηκε ωστόσο τη βοήθεια.

Την επομένη, κάποιοι συγγενείς δήλωσαν την εξαφάνισή τους. Είπαν πως ο πατέρας είχε ιστορικό κατάθλιψης, επέμεναν ωστόσο πως δεν θα έκανε ποτέ κακό στα παιδιά του.

Το γραφείο σερίφη της κομητείας επιβεβαιώνει τώρα πως ήταν φόνος-αυτοκτονία. Γνωστοί του πατέρα δήλωσαν στην αστυνομία ότι τους είπε πως θα έβγαζε λεφτά από την τράπεζα για να ξεκινήσει μια νέα ζωή με τα παιδιά του…

-Ad-