Σοκ στη Φθιώτιδα: Χτύπησε την κόρη του με καρέκλα

Ο άνδρας βρισκόταν κλειδωμένος στο σπίτι και την επιχείρηση για την σύλληψή του συνέδραμαν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που ενημερώθηκαν και έσπευσαν εκεί.

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η αστυνομία στη Φθιώτιδα για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, καθώς άνδρας καταγγέλθηκε από τη σύζυγό του ότι χτύπησε με καρέκλα την κόρη τους.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, η γυναίκα κατήγγειλε στους αστυνομικούς του ΑΤ Αμφίκλειας Ελάτειας στη Φθιώτιδα, που έφτασαν επί τόπου καθώς ενημερώθηκαν για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ότι ο άνδρας της χτύπησε με καρέκλα την 12χρονη κόρη του ζευγαριού.

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ μπήκαν στο σπίτι και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του θα κληθεί να απολογηθεί στη Δικαιοσύνη την Παρασκευή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί εντόπισαν και 148 γραμμάρια χασίς.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η σύζυγός του με τα ανήλικα παιδιά της δέχθηκε να φιλοξενηθούν σε προστατευόμενη δομή το βράδυ της Τετάρτης. Ωστόσο δε θέλησε να εγκατασταθεί στο κινητό της η εφαρμογή του Panic Buton.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγός της παρουσίαζε κακοποιητική συμπεριφορά ιδιαίτερα σε βάρος εκείνης, αλλά και των παιδιών τους.