Σοκ στη Γλυφάδα: Τρεις νεκροί εργαζόμενοι από την εισβολή ενόπλου στα γραφεία Ναυτιλιακής, αυτοκτόνησε ο δράστης

Σύμφωνα με αρχικές αναφορές, τέσσεροι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. Πρόκειται για δύο άνδρες, μια γυναίκα και τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αδιανόητο θρίλερ ξεκίνησε λίγο πριν τις 11 το πρωί, όταν ο δράστης, κατά πληροφορίες 70 ετών, πρώην εργαζόμενος που απολύθηκε από την εταιρεία, εισέβαλε στο κτίριο και άρχισε να πυροβολεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, με δύο όπλα, κατάφερε να εκμεταλλευτεί ένα κενό ασφαλείας στο κτίριο, να διαφύγει του ελέγχου στην είσοδο και να εισέλθει σε αυτό από το γκαράζ των γραφείων. Ανέβηκε στον ημιόρωφο και μετά στους υπόλοιπους ορόφους και λέγοντας ότι ήρθε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση άρχισε να πυροβολεί κατά πρώην συναδέλφων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις υπάλληλοι της ναυτιλιακής εταιρείας έχασαν τη ζωή τους στο περιστατικό πυροβολισμών, ενώ ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του στο υπόγειο της εταιρείας.

Η ΕΛΑΣ ειδοποιήθηκε από υπαλλήλους της εταιρείας που ξαφνικά βρέθηκαν εν μέσω πυροβολισμών, αλλά και από γείτονες οι οποίοι έντρομοι έγιναν αυτήκοοι μάρτυρες του πρωτοφανούς αυτού περιστατικού.