Σοκ στη Νέα Μανωλάδα: Μπήκε στο σπίτι, χτύπησε τη μάνα και βίασε την κόρη

Ένας αλλοδαπός στη Νέα Μανωλάδα μπήκε στο σπίτι μιας 53 χρονης για να ληστέψει, περίπου στις 5 το απόγευμα της Κυριακής και στη συνέχεια τη βίασε.

Στο σπίτι ήταν δύο γυναίκες, μάνα και κόρη 76 και 53 ετών αντιστοίχως. Ο δράστης χωρίς να πει κουβέντα χτύπησε με τα χέρια του την ανήμπορη να αντιδράσει 76χρονη την πήγε στην τουαλέτα του σπιτιού και την έδεσε.

Ζήτησε χρήματα από την 53χρονη η οποία όμως έχει μόνο 40 ευρώ επάνω της ενώ στο σπίτι δεν υπήρχαν χρήματα, σύμφωνα με το patrisnews.com

Ο δράστης ζήτησε και άλλα χρήματα και υποχρέωσε την 53χρονη να βρει χρήματα από τη γειτονιά.

Πράγματι δράστης και 53χρονη πηγαίνουν σε γειτονικά σπίτια και ζητούν χρήματα. Κάποιος έδωσε τελικά ένα ποσόν (100 ευρώ) στην 53χρονη και εκείνη στον δράστη. Οι γείτονες είδαν την 53χρονη αναστατωμένη αλλά εκείνη δεν τους είπε τι της συμβαίνει. Όταν αργότερα ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί δεν είπε κάτι στους γείτονες η 53χρονη είπε ότι ο δράστης την προειδοποίησε ότι «έχει βάλει βόμβα στη μάνα της και αν μιλήσει θα την ανατίναζε…»

Επιστρέφοντας στο σπίτι και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η παθούσα, ο δράστης τη βίασε. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πατρών για εξετάσεις.

Στην υπόθεση αρχικά επιλήφθηκε το Α.Τ. Βουπρασίας αλλά λόγω της σοβαρότητας των καταγγελλομένων η διερεύνηση συνεχίστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας Ταξίαρχος Απ. Μαρτζάκλης.

Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη από την Ασφάλεια Ηλίδας.

-Ad-