Κόρινθος: Μητέρα μαχαίρωσε την 17χρονη κόρη της

Η 42χρονη μητέρα που είναι διαζευγμένη και ζούσε με την κόρη της, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ύστερα από διαπληκτισμό τη μαχαίρωσε στην κοιλιά

Συνελήφθη σήμερα, πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από άντρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, μία 42χρονη, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 17χρονης κόρης της.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην Κόρινθο, η 42χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 17χρονη για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, έπληξε την 17χρονη με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στην κοιλιακή χώρα.

Η 42χρονη μητέρα που είναι διαζευγμένη και ζούσε με την κόρη της, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και οι προστριβές με την κόρη της ήταν συχνές.

powered by Rubicon Project
Η 17χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ το μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε. Επιπλέον, στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 ναρκωτικά δισκία. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.