Σοκ στην Κρήτη: Πατέρας ξυλοκόπησε άγρια τον 10χρονο γιο του

Σοκ προκαλεί η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού ενός 10χρονου αγοριού από τον ίδιο του τον πατέρα στο Ηράκλειο Κρήτης. Το αγοράκι, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού πριν από λίγες ημέρες, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι φωνές του παιδιού, που ακούγονταν σε όλη τη γειτονιά στην περιοχή της Αμμουδάρας, κινητοποίησαν περίοικους, οι οποίοι κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ., όπως μεταδίδει το creta24.gr.

Αστυνομικοί οδήγησαν στο τμήμα τον 45χρονο Σύρο και το ανήλικο παιδί. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. σοκαρίστηκαν από την κατάσταση του παιδιού, το οποίο κούτσαινε, έφερε εκδορές στο κεφάλι, μώλωπες σε χέρια και πόδια και κάλεσαν ασθενοφόρο. Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου του έγιναν ράμματα, ενώ μέχρι και σήμερα συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Ο 45χρονος, που συνελήφθη για κακοποίηση του 10χρονου γιου του δεν μιλάει καλά ελληνικά, ωστόσο αυτό που κατάλαβαν οι αστυνομικοί ήταν ότι ισχυρίστηκε ότι χτύπησε το αγοράκι επειδή έβλεπε βίντεο στο youtube. Μάλιστα από τις μέχρι τώρα έρευνες των αρχών δεν προκύπτει άλλο περιστατικό κακοποίησης του 10χρονου στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο αυτό να αποκλείεται.

Από την άλλη ο 10χρονος που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον ίδιο του τον πατέρα ήταν τρομοκρατημένος και φώναζε στους αστυνομικούς «θέλω το μπαμπά μου, μην μου τον πάρετε, ήμουν άτακτος γι’ αυτό με έδειρε».

Το αγοράκι έχει εξεταστεί από παιδοψυχίατρους, ενώ τραγικότερη διάσταση στην υπόθεση δίνει το γεγονός πως τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας, η μητέρα και η αδερφή του 10χρονου, σκοτώθηκαν πατώντας νάρκη στη Συρία.

Από τότε ο ανήλικος έχει μοναδικό στήριγμα τον πατέρα του, από τα χέρια του οποίου κακοποιήθηκε σκληρά.

-Ad-