Σοκ στην Κύπρο από εξεταζόμενη άγρια γυναικοκτονία

Σοκαρισμένη αλλά και ανάστατη παρακολουθεί η κοινή γνώμη στην Κύπρο τη νέα εξεταζόμενη υπόθεση γυναικοκτονίας η οποία σημειώθηκε αυτή τη φορά στην Πάφο, με θύμα μια 41χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία.
Δράστης φέρεται να είναι ο 48χρονος εν διαστάσει σύζυγός της, επίσης βουλγαρικής καταγωγής, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους βρίσκονταν τη στιγμή εκείνη στο σχολείο.

Με βάση τα μέχρι στιγμής επίσημα στοιχεία, η Αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση για την ύπαρξη τραυματισμένου ατόμου στο χώρο μπροστά από την πολυκατοικία στην οποία διέμενε η 41χρονη. Όταν, κατά την αστυνομική ανακοίνωση, περιπολικό έφτασε στο σημείο οι επί καθήκοντι εντόπισαν το θύμα και διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν νεκρή. Ας σημειωθεί ότι, ο φερόμενος ως δράστης είχε εις βάρος του σοβαρές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και στο παρελθόν.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να μαχαιρώθηκε και στη συνέχεια να έπεσε ή ρίφθηκε από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας.

Από πλευράς της, η Αστυνομία σχολιάζοντας καταγγελίες ότι γείτονας ακούγοντας τις φωνές είχε τηλεφωνήσει στην άμεση δράση τέσσερις φορές χωρίς να υπάρξει έγκαιρη παρέμβαση, δήλωσε ότι όλα τα θέματα θα τύχουν διερεύνησης.