ΣΟΚ στον Πύργο: Έδειρε την πρώην γυναίκα του και την αδερφή της στη μέση του δρόμου

Ένας άνδρας ξυλοκόπησε άγρια την πρώην σύζυγό του και την αδερφή της το απόγευμα της Πέμπτης σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους στον Πύργο, στην οδό Γερμανού και μπροστά στα ανυποψίαστα μάτια των περαστικών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το patrisnews.com το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 19.00. Ο δράστης ενώ περπατούσε στον δρόμο συνάντησε στη συμβολή των οδών Γερμανού και Καπετάν Γιώργη, στο ύψος της πλατείας Ανδριάρα την εν διαστάσει σύζυγό του μαζί με την αδερφή της. Λίγα μόνο λεπτά αργότερα και έπειτα από έντονο διαπληκτισμό με τις δύο γυναίκες τις χτύπησε.

Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο οι αστυνομικές αρχές από περίοικους και ανθρώπους που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού. Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση. Μετά από λίγο ακολούθησαν και οι δύο γυναίκες, προκειμένου να καταθέσουν όσα βίωσαν καθώς και τους λόγους που οδήγησαν το δράστη στον διαπληκτισμό αυτό.

Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, η οποία αναμένεται να παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

-Ad-