Σοκ! Τον χτύπησαν και τον κλείδωσαν σε μαντρί

Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν τον άνθρωπο που χτύπησε και στη συνέχεια κλείδωσε τον 45χρονο στο μαντρί.

Φρίκη προκαλεί η περιπέτεια που έζησε ένας άνδρας με νοητική υστέρηση στον δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου. Το εν λόγω άτομο το οποίο ζει με τον ξάδερφό του εντοπίστηκε χτυπημένο σε μαντρί.

Οι κραυγές του άνδρα που φώναζε «βοήθεια» έγιναν αντιληπτές από γείτονες που ειδοποίησαν την αστυνομία και τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, οι οποίες γνωρίζουν την οικογένεια και φροντίζουν τον 45χρονο εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «κάδρο» των ερευνών βρίσκεται συγγενικό πρόσωπο του 45χρονου, ο οποίος έχει οριστεί νόμιμος συμπαραστάτης του και φέρεται να έχει ασκήσει βία εναντίον του. Ο ίδιος υποστήριξε πως, την ώρα που ο 45χρονος φώναζε «βοήθεια» από το μαντρί, εκείνος βρισκόταν σε καφενείο του χωριού, χωρίς, όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να υπάρχει κάποια μαρτυρία που να επιβεβαιώνει την παρουσία του εκεί.

Τα στελέχη των κοινωνικών υπηρεσιών, σύμφωνα με την ΕΡΤ βρήκαν τον 45χρονο να κάθεται σε έναν τσιμεντόλιθο ανάμεσα σε κατσίκες και άχυρα. Κλήθηκαν η αστυνομία και ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας για την παροχή πρώτων βοηθειών.