Σοκάρει η καταγγελία 19χρονης – Μήνυσε ζευγάρι για βιασμό και revenge porn

Μια περίεργη υπόθεση βιασμού και εκδικητικής πορνογραφίας εξετάζει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, έπειτα από καταγγελία 19χρονης κοπέλας εις βάρος ενός 64χρονου και μιας 35χρονης.

Η 19χρονη προχώρησε σε μήνυση το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όπως κατέθεσε η ίδια στους αστυνομικούς, ο εφιάλτης της ξεκίνησε όταν ενημερώθηκε από φιλικό της πρόσωπο ότι στην κατοχή της 35χρονης υπάρχει βίντεο με την ίδια υπό την επήρεια αλκοόλ να προβαίνει χωρίς τη συγκατάθεσή της σε ερωτικές πράξεις με τον 64χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη πριν από τρεις εβδομάδες είχε μεταβεί μαζί με την 35χρονη και τον 64χρονο στο σπίτι του ζευγαριού στο κέντρο της Λαμίας.

Εκεί κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα η 19χρονη να αποκοιμηθεί και να ξυπνήσει την επόμενη μέρα χωρίς να θυμάται τίποτα απολύτως από όσα δείχνει το επίμαχο βίντεο. Ωστόσο, όπως η ίδια είπε, όταν ξύπνησε φορούσε κανονικά τα ρούχα της.

Μετά την καταγγελία έγινε έρευνα στο σπίτι του 64χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα τα οποία και θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.