Σοκάρει η κυνική ομολογία του πατέρα για την 9χρονη – Παραδέχεται την ασέλγεια

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε ο 40χρονος από τη Σπάρτη, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των τεσσάρων ετών. Ο άνδρας, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από πολίτες χθες κατά τη μεταφορά του στην εισαγγελέα, μέσω του δικηγόρου του παραδέχθηκε κυνικά ότι ασέλγησε στην 9χρονη σήμερα κόρη του, αλλά όχι ότι τη βίασε.

Όπως είπε ο δικηγόρος του, Γιώργος Λυμπέρης στο Mega, ο 40χρονος του είπε ότι θέλει να τιμωρηθεί.

«Μου έχει πει ότι κάποια πράγματα που έχει κάνει, θα τα ομολογήσει, γι’ αυτό που κατηγορείται δε το έχει κάνει. Έτσι μου είπε ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες άλλες. Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω ό,τι έχει γίνει», είπε ο κ. Λυμπέρης

Σπάρτη: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα και τα δύο παιδιά

Την ίδια ώρα η μητέρα της 9χρονης, αλλά και τα δύο παιδιά της βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Το κοριτσάκι όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κανέναν τι περνούσε, ενώ ο 11χρονος αδελφός της ήταν εκείνος που οδήγησε στην αποκάλυψη της αλήθειας.

Όπως έγινε γνωστό τα δύο παιδιά είχαν πάει στο σπίτι του πατέρα τους για επίσκεψη. Επιστρέφοντας στο σπίτι, όπου έμεναν με τη μητέρα τους εκείνη τα ρώτησε πώς είχαν περάσει. Τότε ο 11χρονος της είχε πει ότι είχε βρει στο σπίτι του 40χρονου ένα προφυλακτικό. Η 9χρονη ξέσπασε σε γοερά κλάματα και δεν μπορούσε να συνέλθει. 

Αφού ηρέμησε τα αποκάλυψε όλα στη μητέρα της κι εκείνη πήγε αμέσως στην αστυνομία για να καταγγείλει τον πρώην σύζυγό της.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 40χρονο, ενώ στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες με όλα τα φρικιαστικά πράγματα που ανάγκαζε την κόρη του να υπομένει.

Το κορίτσι έχει ήδη εξεταστεί από ιατροδικαστή και αναμένεται το πόρισμα, ενώ θα το επισκεφθεί στο σπίτι του, ειδικός ψυχολόγος.

Η μητέρα μιλώντας στο MEGA ξέσπασε για τα ψυχικά τραύματα που προκάλεσαν στο παιδί, οι αρρωστημένες ορέξεις του πρώην συζύγου της.

«Με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει», δήλωσε.

Σπάρτη: Έρευνα και στο «σκοτεινό διαδίκτυο»

Σύμφωνα με πληροφορίες στο κινητό του 40χρονου βρέθηκαν 79 φωτογραφίες και βίντεο της ανήλικης κόρης του. Οι αρχές κατάσχεσαν το κινητό και δύο παιχνιδομηχανές, που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνουν φύλλο και φτερό.

Αυτό που ερευνούν τώρα οι αρχές είναι εάν αυτό το υλικό έχει διοχετευθεί στο «σκοτεινό διαδίκτυο». Επιπλέον εξετάζεται αν αντάλλασσε πορνογραφικό υλικό και άλλων ανήλικων παιδιών με άλλους χρήστες του «σκοτεινού διαδικτύου» αλλά και αν είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλο παιδί.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία σύμφωνα με τις Αρχές, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.