Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία: Τη σκότωσε ακαριαία και κάλεσε το ΕΚΑΒ – Εικόνες από το σημείο

Μία ακόμη γυναικοκτονία στη χώρα μας, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης. Ένας αλλοδαπός άντρας γεννημένος το 1985, υπήκοος Αλβανίας, σκότωσε με πιστόλι τη σύντροφό του. Ο δράστης μάλιστα, κάλεσε ΕΚΑΒ για να μεταβεί στην οικία τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Ο άντρας ομολόγησε την πράξη του, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Νέες πληροφορίες έχουν έρθει στο φως για τη δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο, όταν ένας 85χρονος Αλβανός πυροβόλησε την Ρουμάνα σύντροφό του.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο άνδρας φαίνεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν επιστρέψει σπίτι του. Έπειτα ακολούθησε άγριος καυγάς με τη σύντροφό του, με τη γειτονιά να ακούει τις φωνές. Μετά από λίγο, στις 7:20 το πρωί έβγαλε το όπλο, το οποίο είναι άγνωστο αν ήταν δικό του ή κατείχε παράνομα και την πυροβόλησε.

Η γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης αφού την σκότωσε κάλεσε ο ίδιος τις Αρχές οι οποίες έσπευσαν στο σημείο της δολοφονίας και τον συνέλαβαν.

Τσακώνονταν συνέχεια – «Ήταν ένα θορυβώδες ζευγάρι»
Οι διαπληκτισμοί μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται ότι ήταν συχνοί και καθημερινό φαινόμενο για τη γειτονιά καθώς περιγράφουν το ζευγάρι ως «θορυβώδες».

Ο άνδρας φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ το ζευγάρι απασχολούσε με τις εντάσεις και τους καυγάδες πολύ συχνά τη γειτονιά όπως λένε οι πρώτες μαρτυρίες στο neakriti.gr.