Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Οι ενέργειες πριν τη δολοφονία της 31χρονης

Κόβουν την ανάσα οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της 30χρονης από τα χέρια του συζύγου της μέσα στο σπίτι της οικογένειας στη Δάφνη. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την νεαρή γυναίκα την ώρα που εκείνη ήταν ξαπλωμένη και δεν περίμενε την επίθεση.

Ο δράστης που σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα είχε καταφέρει να παρουσιάζει τον εαυτό του ως ένα φιλικό και πρόσχαρο άτομο με το θύμα όμως να είναι το μοναδικό που γνώριζε τον πραγματικό του εαυτό. Η άτυχη γυναίκα ζούσε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και απειλών ακόμη και στην επιχείρηση που διατηρούσε μαζί με τον δράστη.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 30χρονης στη Δάφνη φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο φτάνει στα δικαστήρια της Ευέλπιδων.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών με γρήγορά βήματα τον μεταφέρουν ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος λίγη ώρα αργότερα θα του ασκήσει ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο 39χρονος με την συμπεριφορά του είχε καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια των γειτόνων όμως η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική.

Από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκύπτει πως η σορός της 30χρονης έφερε δυο τραύματα στο λαιμό. Ενώ δεν εντοπίστηκαν ίχνη από πάλη. Γεγονός που σημαίνει πως δεν είχε προηγηθεί καυγάς με τον 39χρονο να επιτίθεται με το μαχαίρι των 28 εκατοστών στην γυναίκα του ενώ εκείνη ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Ο 39χρονος φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την δολοφονική επίθεση σε βάρος της 30χρονης περιμένοντας να φύγει από το σπίτι ο 11χρονος γιος της οικογένειας.

Το θύμα αρκετές φορές ακόμη και μπροστά στα ματιά πελατών και εργαζομένων της οικογενειακής επιχείρησής στην πλατεία της Χαραυγής είχε δεχτεί λεκτική επίθεση από τον δράστη ο οποίος πολλές φορές είχε κινηθεί απειλητικά εναντίον της.

Ο καθομολογία δολοφόνος της 30χρονης αναμένεται να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.