Σοκαριστική μαρτυρία του 11χρονου: «Με απειλούσε ότι θα σκότωνε τη μητέρα μου» (video)

Συγκλονίζει ο 11χρονος μαθητής ο οποίος περιγράφει τα όσα έζησε στα χέρια του πατέρα μιας συμμαθήτριας του.

Μιλώντας στο OPEN, μικρός μαθητής εξιστορεί την τραυματική εμπειρία που έζησε όταν του επιτέθηκε ο πατέρας της συμμαθήτριας του. «Μετά την επόμενη μέρα ήρθε ο πατέρας της και μετά με απειλούσε και έβριζε ότι θα σκότωνε τη μητέρα μου, την οικογένειά μου και αυτά. Οταν την είχα βρίσει, αυτός νευρίασε, με βάραγε περίπου πέντε λεπτά σε όλο το σώμα μου, με κλωτσιές και μπουνιές. Μετά, όταν είχα πέσει κάτω, ακόμη με βάραγε με κλωτσιές στην κοιλιά».

Ολα ξεκίνησαν από έναν καυγά μεταξύ των παιδιών που εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τον 11χρονο. «Το μπουκάλι ενός φίλου μου ήταν ανοιχτό. Μετά έπεσε, έβρεξα αυτό το κοριτσάκι και μετά με έβρεξε. Της ζήτησα συγγνώμη, αλλά μου είπε ότι θα τα πει όλα στον πατέρα της. Στον διάδρομο που βγαίναμε το κοριτσάκι με χτύπησε με ένα μπουκάλι γυάλινο που ήταν δικό της». Σύμφωνα με μαρτυρίες των συμμαθητών του 11χρονου, ο 53χρονος είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν επιθετική συμπεριφορά. Μάλιστα πληθαίνουν και οι καταγγελίες ότι η συγκεκριμένη επίθεση ίσως είχε και ρατσιστικό χαρακτήρα, αφού ο 11χρονος κατάγεται από τις Φιλιππίνες.

Η μητέρα του 11χρονου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι ένας άνθρωπος ακροδεξιών πεποιθήσεων. Λόγω των πεποιθήσεων του βρίσκει συχνά αφορμές να καταφέρεται εναντίον αλλοδαπών παιδιών». Η οικογένεια του μαθητή υπέβαλε μήνυση εις βάρος του 53χρονου.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Το Ισραήλ επιβεβαιώνει αεροπορικό πλήγμα στη Δαμασκό
13 Μαρτίου, 2025
Υπεγράφη μνημόνιο τουριστικής συνεργασίας Ελλάδας – Καναδά
13 Μαρτίου, 2025
Ανατροπή νταλίκας στην Αθηνών – Κορίνθου
13 Μαρτίου, 2025
Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν συμφώνησαν για ειρήνη
13 Μαρτίου, 2025
Τσακλόγλου: Η δημιουργία του ΤΕΚΑ αποτελεί τη μεγαλύτερη ασφαλιστική μεταρρύθμιση της τελευταίας πενταετίας
13 Μαρτίου, 2025
Στη Συρία παραμένουν οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις
13 Μαρτίου, 2025
Πέθανε ο πρώην τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού, Ράντισα Ίλιτς
13 Μαρτίου, 2025
ΕΟΔΥ: 3 θάνατοι θάνατοι από γρίπη και 6 από κορονοϊό την τελευταία εβδομάδα
13 Μαρτίου, 2025
Λαμία: Σοβαρό τροχαίο σε διασταύρωση
13 Μαρτίου, 2025
Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης απέδειξε με την επιλογή του Τασούλα ότι βρίσκεται σε ένα πολύ αδύναμο πολιτικό σημείο
13 Μαρτίου, 2025