Σοκαριστικό βίντεο: Το μακελειό στην εφορία (vid)

Προφυλακιστές με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή κρίθηκε ο 45χρονος δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης, όπου τραυματίστηκαν σοβαρά τρεις υπάλληλοι.

Ο 45χρονος δράσης έμεινε για περίπου 4 ώρες στο δικαστικό Μέγαρο της Κοζάνης, υπό την παρουσία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής επισκέφθηκε το νοσοκομείο Κοζάνης, όπου είχε ενημέρωση από τον διοικητή Στέργιο Γκανάτσιο για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών. Ο κ. Πιτσιλής ενημέρωσε τον διοικητή του νοσοκομείου ότι τις επόμενες ημέρες κλιμάκιο ψυχολόγων θα βρεθεί στο Νοσοκομείο Κοζάνης προκειμένου να παράσχει ψυχολογική υποστήριξη στους υπαλλήλους της ΔΟΥ Κοζάνης.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ επισκέφτηκε και το κτίριο της ΔΟΥ Κοζάνης, περιηγήθηκε στους χώρους και ειδικά στο 2ο όροφο όπου εκτυλίχθηκε η δολοφονική επίθεση και το αιματηρό περιστατικό και στη συνέχεια μετέβη στο γραφείο του προϊσταμένου της υπηρεσίας όπου παρακολούθησε το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής που διαθέτει η υπηρεσία, στο οποίο έχουν αποτυπωθεί όλες οι κινήσεις του δράστη, η επίθεση του στους υπαλλήλους της υπηρεσίας και η μάχη σώμα με σώμα με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας μέχρι την ακινητοποίηση του και εξουδετέρωσή του που έγινε με την βοήθεια υπαλλήλων της υπηρεσίας. Υπάλληλοι της υπηρεσίας που είδαν πολλές φορές το βίντεο, ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι κινήσεις του δράστη εντός του κτιρίου δεν ήταν τυχαίες.

Καρέ-καρέ η φρικιαστική επίθεση, όπως την περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες
“Ούτε στις ταινίες θρίλερ τέτοιες εικόνες, ήρθε για να σκοτώσει τυφλά”, περιγράφουν στο e-ptolemeos, άνθρωποι οι οποίοι είχαν πρόσβαση στο βίντεο που κατέγραψε καρέ- καρέ το περιστατικό.

Ο 45χρονος δράστης, χτύπησε με το τσεκούρι τρεις φορές τον πρώτο υπάλληλο στο κεφάλι και συνέχισε το αποτρόπαιο έργο του “ισοπεδώνοντας” ουσιαστικά την πρώτη γυναίκα- εφοριακό.

Η τρίτη υπάλληλος φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο να προσπαθεί να ξεφύγει από το μένος του 45χρονου, αλλά στον πανικό της σκοντάφτει σε καρέκλες και γραφεία, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και ο δράστης να της επιφέρει χτυπήματα στην πλάτη.

Πριν τη χτυπήσει χειρότερα, έρχεται η παρέμβαση του διευθυντή της ΔΟΥ, Ιωάννη Ποδιώτη, ο οποίος με μια κίνηση αυτοθυσίας κατάφερε να σταματήσει το δράστη πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη πράξη.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

-Ad-