Σοκαριστικό βίντεο: Πυροβόλησε εν ψυχρώ υπάλληλο στο κεφάλι

Στο Σάο Μιγκέλ της Βραζιλίας ένας άνδρας πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι την υπάλληλο ενός καταστήματος. Σύμφωνα με καταγγελίες συγγενών ήταν πρώην σύντροφος της.

Η κάμερα ασφαλείας σε κατάστημα , κατέγραψε έναν άνδρα με κράνος να μπαίνει στο κατάστημα και να απειλεί με όπλο μία γυναίκα.

Αφού αυτή βγάζει το ταμείο για να του δώσει τα χρήματα, εκείνος την πυροβολεί εν ψυχρώ και στη συνέχεια εξαφανίζεται με μία μηχανή. Η 23χρονη Ρενάτα Ρανιέλ σκοτώθηκε ακαριαία, αλλά το κίνητρο της δολοφονίας είναι πιθανό να μην ήταν η ληστεία.

Σύμφωνα με καταγγελία συγγενών του θύματος, ο δολοφόνος δεν ήταν ένας απλός ληστής, αλλά πιστεύουν πως είναι ο πρώην σύντροφός της. Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να του δίνει τα λεφτά χωρίς να αντιδρά, αλλά ο ληστής την πυροβόλησε εν ψυχρώ με μία σφαίρα στο κεφάλι, αφού πρώτα έστειλε τις άλλες τρεις υπαλλήλους στο πίσω μέρος του μαγαζιού, χωρίς να τις πειράξει. Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Ο τρόπος της δολοφονίας ενισχύει το ενδεχόμενο να ισχύει η υποψία των συγγενών του θύματος. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως πιστεύουν ότι όντως ο συγκεκριμένος άνδρας πήγε στο κατάστημα με σκοπό να την σκοτώσει και το έκανε να φανεί σαν ληστεία, μόνο που η κοπέλα δεν αντέδρασε καθόλου στην θέα του όπλου. Την ίδια ώρα, ο πρώην σύντροφος της κοπέλας, φέρεται να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ η αστυνομία τον έχει ήδη ανακρίνει με τον ίδιο να αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Πηγή: ethnos.gr

-Ad-