Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την 87χρονη που βρέθηκε νεκρή και τον σύζυγό της που ήταν δίπλα της σε κωματώδη κατάσταση

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αφορούν την νέα οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε την Πέμπτη (22/2) στη Θεσσαλονίκη. Νεκρή είναι μία 87χρονη που έφερε μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα ενώ δίπλα της εντοπίστηκε ο 80χρονος σύζυγός της σε κωματώδη κατάσταση.

Η 87χρονη όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχασε από ζωή της από τις μαχαιριές του 80χρονου συζύγου της μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσαν στην περιοχή της Χαριλάου.

Ο 80χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο, καθώς μετά το έγκλημα κατανάλωσε χάπια, με συνέπεια να εντοπιστεί σε ημιλιπόθυμη κατάσταση δίπλα στο πτώμα της γυναίκας του.

Τους βρήκε ο ανιψιός τους

Το φονικό – σύμφωνα με την Αστυνομία – συνέβη το πρωί της Πέμπτης στο διαμέρισμα όπου διέμενε το ηλικιωμένο αντρόγυνο.

Ο ανιψιός γύρω στις 15:30 ανησυχώντας επειδή οι ηλικιωμένοι δεν απαντούσαν στις κλήσεις του – αποφάσισε να επισκεφθεί το διαμέρισμά τους. Εκεί και μέσα σε μία λίμνη αίματος βρήκε την 87χρονη θεία του και πεσμένο στο έδαφος τον 80χρονο σύζυγό της.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής και εξετάζοντας τη σορό μακροσκοπικά διαπίστωσε τραύματα σε διάφορα σημεία και μεταξύ αυτών στην κοιλιακή χώρα.

Ο ηλικιωμένος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Δικογραφία για ανθρωποκτονία

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής (23/2) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, αστυνομικοί της Σήμανσης κλήθηκαν στο διαμέρισμα ενώ τις έρευνες ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του 80χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του θα εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

 

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Νίκος Ανδρουλάκης: «Όποτε απειληθεί η εξουσία του Μητσοτάκη, έρχεται στο προσκήνιο η καραμέλα της αποσταθεροποίησης»
19 Φεβρουαρίου, 2025
Αριζόνα: Δυο νεκροί μετά από σύγκρουση μικρών αεροσκαφών στον αέρα
19 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: «Χιόνια μέχρι τα δίκτυα του ψαρά» βλέπει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας – Τσουχτερό κρύο και χιονόνερο σφυροκοπούν την χώρα
19 Φεβρουαρίου, 2025
ΣΥΡΙΖΑ: Ο απονομιμοποιημένος πρωθυπουργός δεν είναι θύμα, αλλά θύτης της συγκάλυψης
19 Φεβρουαρίου, 2025
Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ζητούν οι αγρότες – «Δεν ικανοποιήθηκαν βασικά αιτήματα»
19 Φεβρουαρίου, 2025
Οι δικηγόροι της Αθήνας απέχουν την 28η Φεβρουαρίου 2025, δύο χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη
19 Φεβρουαρίου, 2025
Πατέρας Γιώργου Λυγγερίδη: «Εμείς φάγαμε τα ισόβια» – Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του αστυνομικού
19 Φεβρουαρίου, 2025
Αιχμές Μπαλάσκα για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου: «Ξαφνικά έχει ψυχολογικά που δεν είχε; – Άρες μάρες κουκουνάρες»
19 Φεβρουαρίου, 2025
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δικαιοσύνη δεν αποδίδουν τα τρολ και τα λαϊκά δικαστήρια – Αρκετά πια με αυτή την αθλιότητα
19 Φεβρουαρίου, 2025
Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία Coral μέχρι τη Δευτέρα – Πότε και πού θα πέσουν τα περισσότερα χιόνια
19 Φεβρουαρίου, 2025