Σούπερ προσφορά* διημέρου στη EuroNovileague με 1000€ για τους νικητές!

Η δράση στην EuroNovileague συνεχίζεται με σούπερ προσφορά* για όλους!

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet, που ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου και θα φτάσει έως τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου, συνεχίζεται με τις συναρπαστικές αναμετρήσεις από την φάση των «16». Μαζί τους έρχεται και μία μεγάλη προσφορά* , καθώς όποιος προβλέψει σωστά τα σκορ των τεσσάρων αγώνων Δευτέρας και Τρίτης κερδίζει 1000 ευρώ*!

Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε 2.020.000€*

Το πρόγραμμα της Δευτέρας ξεκινά με το Κροατία-Ισπανία (19:00), στην 3η σύγκρουσή τους σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (1-1 οι νίκες). Καμία από τις δύο δεν έπεισε με τις εμφανίσεις της, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα νοκ άουτ την τελευταία αγωνιστική. Η μεν «χρβάτσκα» επικράτησε 3-1 της Σκωτίας (1-1-1), η δε «φούρια ρόχα» διέλυσε 5-0 την Σλοβακία (1-2-0).

Στο Βουκουρέστι, η Γαλλία καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Ελβετία (22:00). Το σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάν προκρίθηκε με μία νίκη και δύο ισοπαλίες, παρουσιάζοντας διακυμάνσεις στην απόδοσή του. Το μεγαλύτερο «αγκάθι» αποτέλεσαν τα ατομικά λάθη στην άμυνα. Οι Ελβετοί έκαναν καλά τα βασικά στον πρώτο όμιλο, πέρασαν ως καλύτεροι τρίτοι και χωρίς άγχος θα επιχειρήσουν να κερδίσουν τους «τρικολόρ» για πρώτη φορά μετά από 29 χρόνια!

Την Τρίτη, η αυλαία ανοίγει με την τιτανομαχία Αγγλία-Γερμανία στο Λονδίνο (19:00). Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ήταν απόλυτα κυνική, δεν δέχτηκε γκολ και πήρε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο (2-1-0). Αντιστρόφως ανάλογη η κατάσταση της Γερμανίας. Η άμυνά της ήταν κάκιστη και χρειάστηκε ένα γκολ του Γκορέτσκα στο 84’ απέναντι στην Ουγγαρία την τελευταία αγωνιστική για να περάσει (1-1-1). Να σημειωθεί ότι σε νοκ άουτ αγώνες τα «πάντσερ» έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στους Βρετανούς, μετρώντας 4 προκρίσεις σε 5 αναμετρήσεις.

Η φάση των «16» ολοκληρώνεται με το Σουηδία-Ουκρανία στην Γλασκώβη (22:00). Ο πρώτος λόγος ανήκει στους Σκανδιναβούς, τόσο λόγο ποιότητας όσο και εμφανίσεων στον όμιλο (2-1-0). Το σύνολο του Αντρέι Σεφτσένκο με μπροστάρηδες τους Γιαρμολένκο (2 γκολ, 2 ασίστ) και Γιάρεμτσουκ (2 γκολ, 1 ασίστ) εξασφάλισε το εισιτήριο μέσω της 3ης θέσης, όμως συνολικά η εικόνα του ήταν μέτρια.

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγινε ποτέ!

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

  • Πιο συχνά σκορ στο Κροατία-Ισπανία: 2-1 (2)
  • Πιο συχνά σκορ στο Γαλλία-Ελβετία: 0-0 (3)
  • Πιο συχνά σκορ στο Αγγλία-Γερμανία: 1-2 (5), 1-0 (4), 0-0 (3), 0-1 (3)
  • Πιο συχνά σκορ στο Σουηδία-Ουκρανία: 0-1 (2)


*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. | ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE. 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

-Ad-